Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere City-spiller vil til AaFK

Har sendt klubben et kontraktsforslag.

(Dagbladet.no): Aalesund kan være i ferd med å gjøre et aldri så lite scoop på overgangsmarkedet.

Sist uke var franskmannen Christian Negouai (28)på prøvespill i sunnmørsbyen, og ifølge Sunnmørsposten imponerte han AaFK-trener Per Joar Hansen såpass at Hansen i etterkant betegnet midtbanespilleren som «et kjernekraftverk».

Da Negouai kom til Manchester City i november 2001, sa daværende City-manager Kevin Keegan at Negouai var hans mest spennende signering noensinne.

Franskmannen slo likevel aldri til i City, og forsvant derfor til belgiske Standard Liege foran forrige sesong. Der spilte han seg inn på laget, og var med på å bidra til klubbens seriesølv.

Grunnen til at Negouai forlot Liege etter at ettårskontrakten hans gikk ut, skal være mangel på lovet lønnsøkning det påfølgende opsjonsåret.

Spillerens norske agent, Lars Petter Fosdahl, sier til Dagbladet.no at Negouai ønsker å spille for AaFK. Sammen har de sendt et kontraktsforslag til Aalesund, og de forventer at klubben svarer i løpet av onsdagen.

Alt tyder på at trener Hansen ønsker Negouai, og dermed gjenstår det å se om AaFKs ledelse strekker seg langt nok økonomisk til å sikre seg kvalitetsspilleren.

BLE IMPONERT:</B> Per Joar Hansen likte det han så av Christian Negouai. Dermed gjenstår trolig bare de økonomiske detaljene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media