Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ray Wilkins er død:

Tidligere fotballhelt (61) død av hjerteinfarkt

Fikk 84 landskamper for England.

DØD: Ray Wilkins var en stor profil i engelsk fotball. Foto: NTB Scanpix
DØD: Ray Wilkins var en stor profil i engelsk fotball. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den gamle fotballhelten Ray Wilkins er død etter et hjerteinfarkt, melder blant annet britiske Guardian.

Wilkins fikk 84 landskamper for England mellom 1976 og 1986. Han spilte i klubber som Chelsea, Manchester United, Milan, PSG og QPR. Seinere var han innom flere mindre klubber. Han har vært i trenerteamene til Fulham, Chelsea, Watford og Aston Villa i seinere tid.

- Alle med et forhold til Chelsea FC er i sorg etter dødsfallet til vår tidligere spiller, kaptein og assistenttrener Ray Wilkins. Hvil i fred, du er dypt savnet, skriver Chelsea FC.

I påsken ble Wilkins sendt til et sykehus i Sør-London. Der la legene ham i kunstig koma.

- Han er innlagt på sykehus og får intensiv behandling etter å ha fått hjertestans. Det ser ikke bra ut. Han er kritisk syk. Hjertestansen førte til at han falt, og han måtte derfor legges i kunstig koma. Det er veldig, veldig ille, sier kona Jackie Wilkins til Daily Mirror.

Også en rekke fotballprofiler har lagt ut støtteerklæringer i sosiale medier. Blant dem er den tidligere Chelsea-duoen Frank Lampard og Didier Drogba.

- Alle i Chelsea tenker på Ray Wilkins og hans familie i kveld. Fortsett å kjempe, Ray. Du har vår kjærlighet og støtte, skrev Chelsea på Twitter natt til lørdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!