Tidligere KIL-trener Luis Pimenta om trenerryktet: - Måtte spøke det bort

Da Luis Pimenta (36) tok seg en pause fra fotballen i fjor, måtte agent Mikael Dorsin ringe og avkrefte ett av ryktene som kom opp om portugiseren.

TILBAKE I MANESJEN: Luis Pimenta er nå på plass i Sverige, der han trener Allsvenskan-klubben Brommapojkarna. Foto: Bjørn Langsem
TILBAKE I MANESJEN: Luis Pimenta er nå på plass i Sverige, der han trener Allsvenskan-klubben Brommapojkarna. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Kongsvingers Pep Guardiola» og årets unge trener i Norge for to år siden har fått en svak start på sesongen i sin nye klubb Brommapojkarna.

Portugiseren som tok Kongsvinger fra 2. divisjon til cupfinale og Eliteserie-play-off i løpet av to år, skrev under på en fire år lang kontrakt med Brommapojkarna før jul. Da hadde han vært uten jobb i et helt år.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer