Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Tidligere KIL-trener Luis Pimenta om trenerryktet: - Måtte spøke det bort

Da Luis Pimenta (36) tok seg en pause fra fotballen i fjor, måtte agent Mikael Dorsin ringe og avkrefte ett av ryktene som kom opp om portugiseren.

TILBAKE I MANESJEN: Luis Pimenta er nå på plass i Sverige, der han trener Allsvenskan-klubben Brommapojkarna. Foto: Bjørn Langsem
TILBAKE I MANESJEN: Luis Pimenta er nå på plass i Sverige, der han trener Allsvenskan-klubben Brommapojkarna. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

«Kongsvingers Pep Guardiola» og årets unge trener i Norge for to år siden har fått en svak start på sesongen i sin nye klubb Brommapojkarna.

Portugiseren som tok Kongsvinger fra 2. divisjon til cupfinale og Eliteserie-play-off i løpet av to år, skrev under på en fire år lang kontrakt med Brommapojkarna før jul. Da hadde han vært uten jobb i et helt år.

Tilbake i trenerstolen har Pimenta fått en tøff start. Brommapojkarna står med tre poeng etter seks kamper i Allsvenskan, og ligger sist på tabellen.

Usanne rykter

I løpet av 2017 ble Pimenta koblet både hit og dit. I oktober meldte Trønder-Avisa at han hadde søkt på jobben som trener i 3. divisjonsklubben Steinkjer, altså to nivåer under Kongsvinger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?