Tidligere lagkamerat gjorde narr da han fikk se Riises nye tatovering

- Du trenger ikke en tatovering for å huske den klubben.

SPØKET: John Arne Riises tidligere lagkamerat, Didi Hamann, greide ikke å dy seg da han så den nye tatoveringen til nordmannen. Foto: NTB Scanpix / Instagram
SPØKET: John Arne Riises tidligere lagkamerat, Didi Hamann, greide ikke å dy seg da han så den nye tatoveringen til nordmannen. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag viste John Arne Riise fram sin nye tatovering i sosiale medier.

Tatoveringen er en hyllest til Liverpool, hvor Riise spilte fra 2001 til 2008.

- Stolt av å vise fram min nye tatovering. En hyllest til den fantastiske klubben og supporterne i Liverpool. Jeg tok den på venstre leggen i tillegg. Jeg er veldig glad og håper dere alle liker den, og skjønner hvor mye de sju årene og deres støtte betydde for meg, skrev Riise vedlagt et bilde av venstreleggen - hvor sangtittelen «You'll Never Walk Alone» er tatovert.

Mang en fans har hyllet Riise tilbake for måten han viser kjærlighet til sin tidligere klubb på.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Men 34-åringen måtte også tåle et stikk fra en gammel lagkamerat.

- Du trenger ikke en tatovering for å huske den klubben, din rødhårede dust. Burde jeg også få meg en?, tweetet en tilsynelatende spøkefull Didi Hamann da han fikk seg bildet av nordmannens nye tatovering.

CL-GULL: John Arne Riise (midten) og Dietmar Hamann (andre f.v) etter å ha tatt Champions League-gull i Istanbul. Foto: NORDAHL/ALEKSANDER, Dagbladet
CL-GULL: John Arne Riise (midten) og Dietmar Hamann (andre f.v) etter å ha tatt Champions League-gull i Istanbul. Foto: NORDAHL/ALEKSANDER, Dagbladet Vis mer

Tyskeren spilte med Riise i fem sesonger, deriblant i Champions League-finalen i 2005.

Riise tok Hamanns lille stikk med et smil.

- Haha. Jeg elsker deg, kamerat. Du kan få deg en eksklusiv Ginge-tatovering, svarte Riise tyskeren på Twitter, med henvisning til det engelske kallenavnet sitt.

Og senere fulgte 34-åringen opp med å hylle sin tidligere lagkamerat.

- Den beste defensive midtbanespilleren. Den roligste spilleren jeg noen gang har sett på en bane, skrøt Riise - som et svar til at Hamann skrev at den lureste beslutningen han noen gang hadde tatt var å bli Liverpool-spiller for 16 år siden.

- Veldig beæret, Ginge. Det hjalp at jeg hadde folk rundt meg som kunne springe, svarte Hamann på rosen fra nordmannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer