Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Liverpool-helt slaktet Villa-spiller. Så la han ut personlig samtale i sosiale medier

Stan Collymore hisset seg opp etter nedrykk-uttalelser.

REAGERER: Stan Collymore la ut samtalen mellom ham og Joleon Lescott på sin Twitter-profil. Foto: NTB Scanpix og Daily Mail
REAGERER: Stan Collymore la ut samtalen mellom ham og Joleon Lescott på sin Twitter-profil. Foto: NTB Scanpix og Daily Mail Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Midtstopper Joleon Lescott gjorde seg ikke akkurat populær blant egne fans etter United-kampen, som endte med nedrykk for Birmingham-klubben.

Han mente det kunne være en lettelse for spillerne å endelig rykke ned, siden det har ligget i kortene en stund.

- Nå som det er bekreftet (nedrykket journ.anm.) fjerner det kanskje litt av byrden, slik at vi kan gi fansen det de fortjener, gode forestillinger, sa Lescott blant annet.

Den uttalelsen satte sinnene i kok hos tidligere Liverpool- og Aston Villa-spiller Stan Collymore, som inviterte Lescott til radioshowet sitt. Der ville han diskutere det Lescott hadde sagt like etter kampen, skriver Daily Mail.

I stedet utviklet det seg til å bli en offentlig skittentøyvask da Collymore la ut deler av Instagram-samtalen mellom partene, på Twitter.

«Vi må fikse dette, du syns jeg er en idiot, og jeg har en liknende mening om deg. Jeg prøvde å få kontakt med deg gjennom Jack, som du ikke svarte på, og nå spør jeg deg om du vil vi skal møtes og ordne opp i dette som menn», skrev Lescott til Collymore.

«Ordne opp i det som menn? Du snakker ikke til en lettvekter i garderoben nå. Du vil se meg om ikke lenge, antakeligvis denne sesongen. I mellomtida kan du prøve å ikke si noe dumt på Twitter eller i intervjuer etter kamp, for å være ærlig, den bilgreia var j**** pinlig og uttalelsen i dag er en god pekepinn på røret som er i garderoben», svarte Collymore tilbake.

Med «bilgreia» mente Collymore den gangen Lescott skrøt av luksusbilen sin ved å legge ut et bilde av den like etter 0-6-tapet for Liverpool i februar.

Da det stormet på forsvarsspillerens Twitter-konto, hevdet Lescott at bildet ble sendt ved en feil da telefonen lå i lomma hans. En unnskyldning de færreste kjøpte.

Etter en liten stund fjernet Collymore samtalen han hadde lagt ut i sosiale medier, og ga i stedet Lescott følgende stikk:

«Unnskyld. Jeg mente ikke å legge den ut. Telefonen lå i lomma».

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart