Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Liverpool-spiller arrestert etter at fransk landslagsspiller ble forsøkt utpresset med sexvideo

Valbuena presset.

ARRESTERT: Djibril Cissé (t.v) er en av fire som er arrestert for forsøk på utpressing av Mathieu Valbuena. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / DENIS CHARLET / NTB Scanpix
ARRESTERT: Djibril Cissé (t.v) er en av fire som er arrestert for forsøk på utpressing av Mathieu Valbuena. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / DENIS CHARLET / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fransk politi melder at det har arrestert fire menn i en utpressingssak mot den franske landslagsspilleren i fotball, Mathieu Valbuena.

En av de fire som sitter i arresten er tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé. Han har riktignok ikke mistenkt for å ha vært aktiv i selve utpressingssaken, men han kjente de involverte og hadde god kjennskap til saken. De mistenkte er anholdt i både Paris og Marseille.

En sexvideo er svært sentral i saken. Videoen ble spilt inn på en mobiltelefon, forteller en tjenestemann i politiet. Han ønsker ikke å fremstå med navn, noe som er svært vanlig i Frankrike, der polititjenestemenn ikke har noen offisiell rolle som talsmenn.

Det er ellers ikke gitt så mange detaljer i saken.

Valbuena, som er offer for utpressingen, er 31 år gammel. Han spiller til daglig for toppserieklubben Olympique Lyon. Han er også fast på det franske landslaget.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!