Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skrtel fullførte kamp med stygge hodeskade

Tidligere Liverpool-spiller måtte sys sammen i pausen - fullførte likevel kampen

Martin Skrtel fikk et dypt kutt i hodebunnen i en kamp mot Kasimpasa i tyrkisk fotball.

TOMMEL OPP: Martin Skrtel forsikrer fansen om at alt er i orden etter det stygge kuttet i hodet. Foto: Martin Skrtel/Instagram
TOMMEL OPP: Martin Skrtel forsikrer fansen om at alt er i orden etter det stygge kuttet i hodet. Foto: Martin Skrtel/Instagram Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel var svært så uheldig da han og resten av Fenerbahce møtte Kasimpasa i den tyrkiske ligaen i helga.

Det er Daily Mail som først skrev om skaden.

STORT KUTT: Her viser Skrtel fram kuttet i hodebunnen. Foto: Martin Skrtel/Instagram
STORT KUTT: Her viser Skrtel fram kuttet i hodebunnen. Foto: Martin Skrtel/Instagram Vis mer

Skrtel er kjent for sin tøffe spillestil og å gi alt i duellene. Denne gangen kostet det for slovaken. Etter litt over halvtimen spilt slo Skrtel hode mot hode med en Kasimpasa-spiller og umiddelbart begynte han å blø kraftig.

Skrtel nektet imidlertid å gå av banen og ble i stedet bandasjert. I pausen sydde han fem sting - og gikk ut og spilte hele den andre omgangen i en kamp Fenerbahce vant 4-1.

Etter kampen ble Skrtel tatt til sykehus hvor han var nødt til å sy ytterligere fem sting og fikk på en diger bandasje over.

Skrtel la ut flere bilder av seg selv på Instagram samme kveld og forsikret fansen om at alt var i orden. Den blodige drakta Skrtel hadde fullført kampen i hadde 33-åringen også tatt vare på.

BLØDDE FOR DRAKTA: Slik så trøya til Skrtel ut etter kampen var ferdigspilt. Foto: Martin Skrtel/Instagram
BLØDDE FOR DRAKTA: Slik så trøya til Skrtel ut etter kampen var ferdigspilt. Foto: Martin Skrtel/Instagram Vis mer

Hardhausen Skrtel er inne i sin andre sesong i den tyrkiske storklubben etter å ha spilt for Liverpool i åtte år. Skrtel, som ofte har måtte tåle et skadeavbrekk eller to i løpet av en sesong på grunn av sin kompromissløse spillestil har 19 ligakamper for «Fener» denne sesongen og ønsker nok å være med å forsøke å ta hjem seriegullet i de resterende rundene.

I en svært dramatisk sesonginnspurt ligger Fenerbahce på tredjeplass i tyrkisk Süper Lig, bare tre poeng bak erkerival Galatasaray på topp. Med tre serierunder igjen er det fortsatt fire lag innenfor fire poeng som kan vinne den tyrkiske serien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media