TOMMEL OPP: Martin Skrtel forsikrer fansen om at alt er i orden etter det stygge kuttet i hodet. Foto: Martin Skrtel/Instagram
TOMMEL OPP: Martin Skrtel forsikrer fansen om at alt er i orden etter det stygge kuttet i hodet. Foto: Martin Skrtel/InstagramVis mer

Skrtel fullførte kamp med stygge hodeskade

Tidligere Liverpool-spiller måtte sys sammen i pausen - fullførte likevel kampen

Martin Skrtel fikk et dypt kutt i hodebunnen i en kamp mot Kasimpasa i tyrkisk fotball.

(Dagbladet): Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel var svært så uheldig da han og resten av Fenerbahce møtte Kasimpasa i den tyrkiske ligaen i helga.

Det er Daily Mail som først skrev om skaden.

STORT KUTT: Her viser Skrtel fram kuttet i hodebunnen. Foto: Martin Skrtel/Instagram
STORT KUTT: Her viser Skrtel fram kuttet i hodebunnen. Foto: Martin Skrtel/Instagram Vis mer

Skrtel er kjent for sin tøffe spillestil og å gi alt i duellene. Denne gangen kostet det for slovaken. Etter litt over halvtimen spilt slo Skrtel hode mot hode med en Kasimpasa-spiller og umiddelbart begynte han å blø kraftig.

Skrtel nektet imidlertid å gå av banen og ble i stedet bandasjert. I pausen sydde han fem sting - og gikk ut og spilte hele den andre omgangen i en kamp Fenerbahce vant 4-1.

Etter kampen ble Skrtel tatt til sykehus hvor han var nødt til å sy ytterligere fem sting og fikk på en diger bandasje over.

Skrtel la ut flere bilder av seg selv på Instagram samme kveld og forsikret fansen om at alt var i orden. Den blodige drakta Skrtel hadde fullført kampen i hadde 33-åringen også tatt vare på.

BLØDDE FOR DRAKTA: Slik så trøya til Skrtel ut etter kampen var ferdigspilt. Foto: Martin Skrtel/Instagram
BLØDDE FOR DRAKTA: Slik så trøya til Skrtel ut etter kampen var ferdigspilt. Foto: Martin Skrtel/Instagram Vis mer

Hardhausen Skrtel er inne i sin andre sesong i den tyrkiske storklubben etter å ha spilt for Liverpool i åtte år. Skrtel, som ofte har måtte tåle et skadeavbrekk eller to i løpet av en sesong på grunn av sin kompromissløse spillestil har 19 ligakamper for «Fener» denne sesongen og ønsker nok å være med å forsøke å ta hjem seriegullet i de resterende rundene.

I en svært dramatisk sesonginnspurt ligger Fenerbahce på tredjeplass i tyrkisk Süper Lig, bare tre poeng bak erkerival Galatasaray på topp. Med tre serierunder igjen er det fortsatt fire lag innenfor fire poeng som kan vinne den tyrkiske serien.