IKKE MED: Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant
IKKE MED: Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair GrantVis mer

Tidligere Liverpool-spiss ikke med mot Godset

Ikke i Drammen.

Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld.

Den 33 år gamle veteranspissen ble meldt klar til kampen mot Strømsgodset på Det europeiske fotballforbundet (UEFA) sine nettsider, men da klubben hadde sin siste trening før torsdagens kamp var ikke spissen å se.

Baros har fulgt et individuelt treningsprogram hele oppkjøringen og vurderes ikke å være kampklar ennå. Spissen har slitt med skader de siste årene.

Tsjekkerne setter dermed sin lit til Jiri Skalák. Den kreative angrepsspilleren ble hentet til klubben på permanent basis i sommer etter at han hadde suksess som leiesoldat sist sesong.

Også han har slitt med skader og sto over det første oppgjøret for å restituere seg etter en kneoperasjon.

- Vi vet ikke om Jiri kommer til å spille ennå, men hvis han gjør det, vil han være en veldig viktig spiller for oss, sier lagets kaptein, Lukas Magera til Drammens Tidende.

Strømsgodset har en 2-1-seier å gå på fra det første oppgjøret.

(NTB)