Tidligere Liverpool-spiss ikke med mot Godset

Ikke i Drammen.

IKKE MED: Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant
IKKE MED: Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Milan Baros var ikke å se i Drammen da Mladá Boleslav trente foran europaligakvalifiseringen mot Strømsgodset onsdag kveld.

Den 33 år gamle veteranspissen ble meldt klar til kampen mot Strømsgodset på Det europeiske fotballforbundet (UEFA) sine nettsider, men da klubben hadde sin siste trening før torsdagens kamp var ikke spissen å se.

Baros har fulgt et individuelt treningsprogram hele oppkjøringen og vurderes ikke å være kampklar ennå. Spissen har slitt med skader de siste årene.

Tsjekkerne setter dermed sin lit til Jiri Skalák. Den kreative angrepsspilleren ble hentet til klubben på permanent basis i sommer etter at han hadde suksess som leiesoldat sist sesong.

Også han har slitt med skader og sto over det første oppgjøret for å restituere seg etter en kneoperasjon.

- Vi vet ikke om Jiri kommer til å spille ennå, men hvis han gjør det, vil han være en veldig viktig spiller for oss, sier lagets kaptein, Lukas Magera til Drammens Tidende.

Strømsgodset har en 2-1-seier å gå på fra det første oppgjøret.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer