Tidligere Liverpool-spiss meldt savnet av egen klubb

Ikke sett siden lørdag.

SCORET OG FORSVANT: Reims-angriper David N'Gog (nummer to fra høyre) feiret et debutmål 13. september. Nå er samme mann meldt forsvunnet av klubben. Foto: AFP  / FRANCOIS NASCIMBENI / NTB SCANPIX
SCORET OG FORSVANT: Reims-angriper David N'Gog (nummer to fra høyre) feiret et debutmål 13. september. Nå er samme mann meldt forsvunnet av klubben. Foto: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): David N'Gog er meldt savnet av sin klubb Stad de Reims.

Det melder blant andre den franske avisa L'Equipe, skriver Liverpool.no.

Den tidligere Liverpool-angriperen har ikke vist seg hos Reims siden lørdag, og klubben er bekymret for 25-åringen.

Spissen meldte forfall til matchen mot Lorient på grunn av magetrøbbel, og siden har det vært tyst fra spissen som også har spilt for Bolton og Swansea i Premier League.

Tomt hotellrom Da N'Gog ikke dukket opp dro klubbens representanter til spilerens hotell, for å sjekke tilstanden til spilleren. De fant hotellrommet hans tomt.

Den tidligere U21-spissen ble klar for Reims samme dag som overgangsvinduet stengte, og scoret i sin debut da klubben slo Touluse 2-0 for to uker siden.

Arilas Berg Ould-Saada er redaktør for franskfotball.com, en samarbeidspartner til Ligue 1-rettighetshaver Viasat. Ould-Saadas forståelse av saken er at Reims er alvorlig bekymret for sin spiller - som også gikk glipp av en midtukekamp.

- Fram til i går var matforgiftning årsaken til at N'Gog var borte. Men de har ikke hørt noe fra han. Det er tydelig at de har prøvd å løse situasjonen uten å dra inn media, men at det nå har blitt for alvorlig. Hvis han ikke spiller i morgen er det den tredje kampen han mister, sier Ould-Saada til Dagbladet.

Hos familien? L'Equipe gjengir rykter om at N'Gog har forlatt Reim og dratt til sin familie utenfor Paris.

- Dette har ikke klubben fått bekreftet. Han har vært borte i seks dager nå. Det bekymrer dem såpass at de meldte han savnet, sier Ould-Saada.