Tidligere Liverpool-spiss meldt savnet av egen klubb

Ikke sett siden lørdag.

SCORET OG FORSVANT: Reims-angriper David N'Gog (nummer to fra høyre) feiret et debutmål 13. september. Nå er samme mann meldt forsvunnet av klubben. Foto: AFP  / FRANCOIS NASCIMBENI / NTB SCANPIX
SCORET OG FORSVANT: Reims-angriper David N'Gog (nummer to fra høyre) feiret et debutmål 13. september. Nå er samme mann meldt forsvunnet av klubben. Foto: AFP / FRANCOIS NASCIMBENI / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): David N'Gog er meldt savnet av sin klubb Stad de Reims.

Det melder blant andre den franske avisa L'Equipe, skriver Liverpool.no.

Den tidligere Liverpool-angriperen har ikke vist seg hos Reims siden lørdag, og klubben er bekymret for 25-åringen.

Spissen meldte forfall til matchen mot Lorient på grunn av magetrøbbel, og siden har det vært tyst fra spissen som også har spilt for Bolton og Swansea i Premier League.

Tomt hotellrom Da N'Gog ikke dukket opp dro klubbens representanter til spilerens hotell, for å sjekke tilstanden til spilleren. De fant hotellrommet hans tomt.

Den tidligere U21-spissen ble klar for Reims samme dag som overgangsvinduet stengte, og scoret i sin debut da klubben slo Touluse 2-0 for to uker siden.

Arilas Berg Ould-Saada er redaktør for franskfotball.com, en samarbeidspartner til Ligue 1-rettighetshaver Viasat. Ould-Saadas forståelse av saken er at Reims er alvorlig bekymret for sin spiller - som også gikk glipp av en midtukekamp.

- Fram til i går var matforgiftning årsaken til at N'Gog var borte. Men de har ikke hørt noe fra han. Det er tydelig at de har prøvd å løse situasjonen uten å dra inn media, men at det nå har blitt for alvorlig. Hvis han ikke spiller i morgen er det den tredje kampen han mister, sier Ould-Saada til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer