Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Liverpool-stjerne forlater Sørloth

Daniel Sturridge og Trabzonspor har blitt enige om å gå atskilte veier, melder klubben i en pressemelding mandag.

STORSPILLER: Alexander Sørloth storspiller i Tyrkia. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
STORSPILLER: Alexander Sørloth storspiller i Tyrkia. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

- Kontrakten signert mellom vår klubb og Daniel André Sturridge har blitt gjensidig avsluttet, står det i meldingen publisert på den tyrkiske presseplattformen KAP.

Den tidligere Liverpool-spissen fikk en god start på Tyrkia-oppholdet med 4 mål og like mange målgivende pasninger på sine elleve kamper for klubben.

UTESTENGT: Denne situasjonen har ført til at Inverness-spiller James Keatings ikke får spille cupfinalen. Det har fått fotballverdenen til å reagere. Vis mer

Men i likhet med tidligere sesonger har skadeproblemer ødelagt for spissen som fikk masse skryt av lagkamerat Alexander Sørloth i et intervju i januar.

- Sturridge er en fantastisk fotballspiller med en utrolig venstrefot. Jeg føler at hver gang han får ballen og snur ansiktet mot mål, gir han meg ballen hvis han ser meg, sa Sørloth om sin spisskollega.

Nå står Sturridge uten klubb etter at overgangsvinduene i de største europeiske ligaene er stengt. Spissen har tidligere blitt linket til lag i amerikanske MLS, som serieåpnet i helgen.

Hele Norges coronakart