Tidligere Lyn-spiller risikerer 80 000 i bot hvis han lar skjegget gro

Ingen nåde i Johan Dahlins tyrkiske klubb.

NYBARBERT:  Johan Dahlin spilte uten skjegg da han spilte for Lyn. Det bør han også gjøre for Genclerbirligi, hvis ikke venter en voldsom bot. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
NYBARBERT: Johan Dahlin spilte uten skjegg da han spilte for Lyn. Det bør han også gjøre for Genclerbirligi, hvis ikke venter en voldsom bot. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Håvard Nordtveit ble i går matchvinner for Norge, og uttalte at han ønsket å beholde skjegget etter matchvinnerscoringen. Det står Tyskland-proffen fritt til å gjøre. Men slik er det ikke i alle klubber.

I tyrkiske Genclerbirligi risikerer spillerne en bot på 80 000 hvis de lar skjegget gro.

Forbilder - Jeg er 80 år gammel og barberer meg hver eneste dag. Dette er da ingen imam-skole. Det er idrettsutøvere. De burde være forbilder for barna, sier klubbens direktør Ilhan Cavcav ifølge The Guardian.

Direktøren er avbildet med bart, men hårvekst i ansiktet foruten om det, er tydeligvis ikke tillatt hos Cavcav som har innført boten.

Svenske Johan Dahlin, som spilte for Lyn fra 2005 til 2009, spiller for den tyrkiske klubben og er blant de som risikerer en heftig bot hvis han lar skjegget gro.

Svensken ble i 2013 seriemester med Malmö før han før denne sesongen reiste til den tyrkiske klubben, hvor også landsmannen Mervan Celik spiller.

En kjapp titt inne på Genclerbirligis hjemmeside viser at et par spillere bør finne fram barberhøvelen rimelig fort hvis de vil unngå bot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer