Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Manchester United-spiller ser store svakheter hos gamleklubben

- Det er mystisk.

 IKKE IMPONERT:   Roy Carroll  er ikke redd før oppgjøret med gamleklubben. Foto: NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Roy Carroll er ikke redd før oppgjøret med gamleklubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere Manchester United-målvakt Roy Carroll sier han har sett store svakhetstegn hos Manchester Uniteds spillere denne sesongen.

 36-åringen spiller nå i Olympiakos. Den greske klubben tar imot nettopp United i første kamp i mesterligaens åttedelsfinale tirsdag. Carroll tror de kan overraske mot David Moyes' mannskap.

- De ser svært nervøse ut. Hver gang en har sett dem denne sesongen, har en hele tiden følelsen av at motstanderen vil score. Det er mystisk. Det er ikke noe du assosierer med Manchester United, sier Carroll til BBC.

Nordiren spilte fire sesonger i United på 2000-tallet. Han har vært i Olympiakos siden 2012, men er ikke lenger førstekeeper i klubben.

Fulle av selvtillit Carroll mener Olympiakos er gode nok til å slå ut engelskmennene. Klubben er ubeseiret på 26 seriekamper og troner øverst i den greske toppdivisjonen.

- United er nede i en bølgedal for tiden, og våre spillere har masse selvtillit. Vi tror vi kan gjøre det godt i disse to kampene, og vi tror vi kan utfordre dem, sier han.

- Vi håper vi kan holde nullen på hjemmebane i den første kampen. Hvis vi kan det, kan vi satse alt på å score på Old Trafford. De siste dagene har vi sett på Uniteds forsvarsproblemer, forteller Carroll.

Siste sjanse David Moyes har hatt en vanskelig debutsesong som United-manager, og laget er hektet av i Premier League og utslått i begge de hjemlige cupene.

Mesterligaen er dermed siste mulighet til å vinne en tittel denne sesongen.

- Det virker som det blir vanskeligere å vinne for hvert eneste år, for lagene blir bedre og bedre, sier United-spissen Robin van Persie til mesterligaens offisielle magasin.

Statistikken teller til Uniteds fordel foran tirsdagens kamp. Fire ganger tidligere har de to lagene møttes, og Manchester United har vunnet alle kampene. Sist gang de møttes var imidlertid i 2003.

Olympiakos må klare seg uten spissen Javier Saviola. Argentineren ble skadd i 4-0-seieren over Kreta-laget OFI i helgen.

(NTB)

Hele Norges coronakart