Tidligere Molde-back utskjelt av treneren for åpent kamera

- Johansson! Herregud! Du kan ikke engang markere ei f***e.

FERDIG MED SAKEN: Groningen-backen Emil Johansson - med ei fortid i Molde - er overbærende med trener Robert Maaskant etter den voldsomme utblåsingen i spillertunnelen etter 1-4 tapet mot Twente. Foto: JAN KANNING / ANP / AFP PHOTO / NTB Scanpix
FERDIG MED SAKEN: Groningen-backen Emil Johansson - med ei fortid i Molde - er overbærende med trener Robert Maaskant etter den voldsomme utblåsingen i spillertunnelen etter 1-4 tapet mot Twente. Foto: JAN KANNING / ANP / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I skuffelsen over å ha tapt 1-4 mot Twente, og tilsynelatende uten å ense kameraet i spillertunnelen, bestemte Groningen-trener Robert Maaskant seg for å ta ut all sin frustrasjon på lagets svenske back Emil Johansson.

- Johansson! Herregud! Du kan ikke engang markere ei f***e! Grusomt! utbrøt en forbannet Maaskant i videoklippet du kan se øverst i artikkelen.

Groningen-trenerens problem var imidlertid kombinasjonen av et TV-kamera og en mikrofon som begge deler sto på opptak og registrerte alt som ble sagt. Nå risikerer han å bli straffet av det nederlandske fotballforbundet for utbruddet mot den tidligere Molde-spilleren.

Men det var ingen spesielt angrende synder som måtte svare for utblåsingen.

- Det jeg sa var kanskje ikke så passende, og jeg har pratet med Emil. Men det jeg sa var sant. Jeg synes det var svak markering fra hans side, sier Maaskant til RTV Noord.

Johansson, som forlot Tippeligaen etter å ha tatt gull med Molde i fjor, erkjenner at han ikke hadde sin beste dag på jobben.

- Jeg vet med meg selv at jeg spilte en dårlig kamp, og selvfølgelig vet jeg at treneren min heller ikke var fornøyd med prestasjonen min. Jeg er klar over det, men det er noe du er nødt til å håndtere, sier Johansson i et intervju med RTV Noord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer