Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Newcastle- og Tottenham-spiller rammet av hjerteinfarkt

Tilstanden skal være stabil.

HJERTESTANS: David Ginola (til høyre) ble torsdag rammet av hjertestans. Her for Tottenham mot Vegard Heggem og Liverpool. FOTO: NTB/Scanpix
HJERTESTANS: David Ginola (til høyre) ble torsdag rammet av hjertestans. Her for Tottenham mot Vegard Heggem og Liverpool. FOTO: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den franske fotballegenden, David Ginola, ble torsdag ettermiddag rammet av hjerteinfarkt. Det skriver den franske avisa Nice Matin.

49-åringen deltok i en golfturnering for kjente sportsprofiler i Mandelieu, i nærheten av Nice. Ginola skal brått ha blitt dårlig, og det var rundt 16.30 at franskmannen kollapset.

Et helikopter hentet den tidligere fotballspilleren, hvor han så ble fraktet til Centre Hospitalier Princesse-Grace de Monaco i Monaco. Tilstanden skal være stabil, og Ginola skal ha blitt flyttet over på hjerteavdelingen på sykehuset.

Under sin karriere spilte Ginola blant annet for Tottenham, Newcastle og Paris Saint-Germain. Han har flere meritter, blant annet vant han den engelske ligacupen med Tottenham i 1999, og året før ble han kåret til årets spiller i klubben.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!