Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Newcastle-keeper kjemper for livet etter hjertestans

Pavel Srnicek.

NEWCASTLE-KEEPER: Tidligere Newcastle-keeper Pavel Srnicek kjemper for livet etter hjertestans. Her i aksjon i Newcastle-drakta mot Ole Gunnar Solskjær og co i Manchester United. Foto: REUTERS
NEWCASTLE-KEEPER: Tidligere Newcastle-keeper Pavel Srnicek kjemper for livet etter hjertestans. Her i aksjon i Newcastle-drakta mot Ole Gunnar Solskjær og co i Manchester United. Foto: REUTERS Vis mer

(Dagbladet): Tsjekkiske Pavel Srnicek har drøyt 151 kamper i Newcastle-målet mellom 1991 og 2007. I mellomtiden har han også vært innom West Ham og Portsmouth.

Da den nå 47-årige keeperen var på joggetur søndag, inntraff ulykken. Srnicek fikk hjertestans, og tilstanden hans er kritisk, skriver BBC.

- Jeg snakket med familien i Tsjekkia som fortalte at hjertet har stoppet. Tilstanden hans er kritisk, og han er fortsatt bevisstløs, sier hans agent, Steve Wraith, til den britiske tv-kanalen.

Srnicek var en publikumsyndling på St James' Park. Han var blant annet med og sikret opprykk i 1993.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media