<b>TRAGEDIE:</b> Den tidligere Indianapolis Colts-spilleren Zurlon Tipton døde etter at han skjøt seg selv ved et uhell. Foto: NTB Scanpix
<b>TRAGEDIE:</b> Den tidligere Indianapolis Colts-spilleren Zurlon Tipton døde etter at han skjøt seg selv ved et uhell. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tidligere NFL-spiller skjøt og drepte seg selv ved et uhell

Tragedie i USA.

(Dagbladet): Den tidligere Indianapolis Colts-spilleren Zurlon Tipton døde tirsdag da et våpen i bilen hans gikk av ved et uhell. Det skriver blant andre amerikanske Fox News.

Tipton signerte for Colts i 2014. Han var innom diverse farmerlag før kontrakten hans ble terminert mot slutten av fjoråret.

Tipton var i ferd med å ta en bag ut av bagasjerommet på bilen da et av de to våpnene i bagen gikk av. Han skal ha hatt tillatelse til å bære begge våpnene.

Den tidligere NFL-spilleren ble truffet i magen, og døde seinere av skadene på sykehus. Politiet trodde først at det ville gå bra med 26-åringen, siden han snakket med folk da han ble fraktet til sykehuset.

Hendelsen skjedde utenfor en bilforhandler. Det var ingen andre som ble såret i skytingen.

Flere har uttrykt sorg i sosiale medier da nyheten ble kjent.

«Det gjør vondt å høre nyheten om vår bror som ble tatt fra oss alt for tidlig», skriver Colts-spiller D'Qwell Jackson på Twitter.

Frank Gore spilte sammen med Tipton. Han tok beskjeden svært tungt.

- Zurlon var ikke en dårlig person. Han var en god fyr. Han ville gjerne lykkes i fotballen. Han var alltid god taktisk i kamp, men mest av alt var han en fantastisk person. Han elsket å ha det gøy. Han avr alltid høylydt og gal i garderoben. Det var bare slik han var, sier Gore til Indystar.