Tidligere NHL-spiller døde

Nic Kerdiles (29) er død etter en MC-ulykke.

DØDE: Tidligere Anaheim Ducks-spiller Nic Kerdiles. Foto: AP/NTB
DØDE: Tidligere Anaheim Ducks-spiller Nic Kerdiles. Foto: AP/NTB Vis mer
Publisert

Det var politiet i Nashville som først bekreftet dødsfallet til TMZ. Kerdiles døde av skadene etter å ha krasjet på motorsykkelen sin. Han ble bare 29 år gammel.

Amerikaneren ble i 2012 draftet av NHL-laget Anaheim Ducks. Laget delte en hjerteskjærende hilsen til sin tidligere spiller.

- Vi er knust etter nyheten om at Nic Kerdiles døde i en motorsykkelulykke i dag tidlig. Våre tanker går til hans familie og venner.

Kerdiles fikk aldri mange kamper på det øverste nivået i USA, men spilte en rekke kamper i ligaen under. Han spilte sin siste NHL-kamp i 2018 og la skøytene på hylla året etter.

Enkelte ble først kjent med Kerdiles i 2017. Da ble han nemlig sammen med den amerikanske TV-personligheten Savannah Chrisley. De to forlovet seg i 2019, men høsten 2020 gikk paret fra hverandre, skriver People Magazine.

Chrisley er i sorg etter nyheten om Kerdiles bortgang.

- Jeg savner deg, og jeg elsker deg. Jeg gleder meg til å kjøre motorsykkel med deg langs himmelens strender en dag, skriver hun på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer