Jlloyd Samuel død

Tidligere Premier League-spiller død

Jlloyd Samuel ble 37 år gammel.

OMKOM: Daværende Aston Villa-spiller Jlloyd Samuel i duell med daværende Liverpool-spiller John Arne Riise. Samuel omkom i dag i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix
OMKOM: Daværende Aston Villa-spiller Jlloyd Samuel i duell med daværende Liverpool-spiller John Arne Riise. Samuel omkom i dag i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Det er fotballforbundet til Trinidad og Tobago som melder på Twitter og Facebook at den tidligere Aston Villa-forsvareren Jlloyd Samuel døde i en bilulykke i dag. Han ble 37 år gammel.

«Vi har mottatt noen forferdelige nyheter om at den tidligere landslagsspilleren og tidligere Aston Villa- og Bolton-spilleren Jlloyd Samuel døde i en bilulykke i morges», heter det i en uttalelse.

Flere britiske medier, deriblant Independent og Sky News melder det samme. Samuel skal ha vært på vei hjem etter å ha kjørt ungene sine til skolen, da han kolliderte med en annen bil.

Samuel spilte blant annet 169 ligakamper for Aston Villa mellom 1998 og 2007. han har også spilt i Bolton i fire sesonger og vært på utlån i klubber som Gillingham og Cardiff.

Han spilte sist i non league-klubben Egerton i 2017, hvor han også var trener. Han spilte også flere sesonger i Iran fra 2011 til 2015. Han spilte både i forsvaret og på midtbanen og fikk to landskamper.

Aston Villa melder at de vil spille med svarte armbånd i kveldens playoff-kamp mot Middlesbrough, for å hedre Samuel:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer