OMKOM: Daværende Aston Villa-spiller Jlloyd Samuel i duell med daværende Liverpool-spiller John Arne Riise. Samuel omkom i dag i en bilulykke. Foto: NTB Scanpix
OMKOM: Daværende Aston Villa-spiller Jlloyd Samuel i duell med daværende Liverpool-spiller John Arne Riise. Samuel omkom i dag i en bilulykke. Foto: NTB ScanpixVis mer

Jlloyd Samuel død

Tidligere Premier League-spiller død

Jlloyd Samuel ble 37 år gammel.

(FourFourTwo): Det er fotballforbundet til Trinidad og Tobago som melder på Twitter og Facebook at den tidligere Aston Villa-forsvareren Jlloyd Samuel døde i en bilulykke i dag. Han ble 37 år gammel.

«Vi har mottatt noen forferdelige nyheter om at den tidligere landslagsspilleren og tidligere Aston Villa- og Bolton-spilleren Jlloyd Samuel døde i en bilulykke i morges», heter det i en uttalelse.

Flere britiske medier, deriblant Independent og Sky News melder det samme. Samuel skal ha vært på vei hjem etter å ha kjørt ungene sine til skolen, da han kolliderte med en annen bil.

Samuel spilte blant annet 169 ligakamper for Aston Villa mellom 1998 og 2007. han har også spilt i Bolton i fire sesonger og vært på utlån i klubber som Gillingham og Cardiff.

Han spilte sist i non league-klubben Egerton i 2017, hvor han også var trener. Han spilte også flere sesonger i Iran fra 2011 til 2015. Han spilte både i forsvaret og på midtbanen og fikk to landskamper.

Aston Villa melder at de vil spille med svarte armbånd i kveldens playoff-kamp mot Middlesbrough, for å hedre Samuel:

Fotballforbundet til Trinidad og Tobago og hans tidligere lagkamerater kommer med kondolanser til Samuels familie i pressemeldingen.