Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Premier League-spiller kjemper for livet

Påkjørt av lastebil.

PÅKJØRT: Clarke Carlisle (t.h), som spilte for flere engelske klubber i karrieren, er kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en lastebil mandag morgen. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix
PÅKJØRT: Clarke Carlisle (t.h), som spilte for flere engelske klubber i karrieren, er kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en lastebil mandag morgen. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB Scanpix Vis mer

Clarke Carlisle, som spilte for flere engelske klubber i karrieren, er kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt av en lastebil mandag morgen.

Det skriver Daily Mail.

Omstendighetene rundt ulykken er uklare, men politiet vet at 35-åringen ble truffet av en lastebil mandag morgen. Carlisle får behandling på sykehuset i Leeds.

Skadene skal være livstruende.

Carlisle spilte for flere engelske klubber i løpet av en lang karriere.

Han spilte i Premier League for Watford og Burnley, men også i lavere divisjoner for blant andre Leeds, Queens Park Rangers og Blackpool. Siste klubben i karrieren ble Northampton på nivå tre i 2013.

(NTB)