Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Premier League-spiller klar for Godset

Jonathan Parr har signert en avtale til sommeren 2019.

KLAR FOR GODSET: Jonathan Parr, her i duell med Arsenals Santi Cazorla vender tilbake til norsk fotball. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR GODSET: Jonathan Parr, her i duell med Arsenals Santi Cazorla vender tilbake til norsk fotball. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Jonathan Parr har lenge vært den gjenglemte venstrebacken som har blitt vraket på landslaget til tross for gode prestasjoner i engelsk fotball.

Parr har av tidligere AaFK-kompis Anders Lindegaard blitt omtalt som den mest seriøse spilleren han noen gang har spilt med. Det sier en hel del når dansken har spilt fire sesonger med verdensstjernene i Manchester United.

Nå kommer Parr til å være mer synlig også for den norske landslagsledelsen. 27-åringen vender hjem til Norge etter fem år i England, først i Crystal Palace og dernest i Ipswich.

Strømsgodset bekrefter på sine nettsider at avtalen nå er i boks. Parr har signert en kontrakt med drammenserne til sommeren 2019.

Parr står med ni landskamper for Norge og har tidligere spilt i Lyn og Aalesund før han tok turen til England.

27-åringen fikk 92 kamper for Crystal Palace, hvorav 15 av dem i Premier League. For Ipswich spilte Parr 41 kamper. Nå er England-eventyret over.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media