FENGSLET: John Paintsil ble beskyldt for å ta med seg prostituerte til Ghana-leiren under Afrikamesterskapet. Det like ikke kona. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB scanpix
FENGSLET: John Paintsil ble beskyldt for å ta med seg prostituerte til Ghana-leiren under Afrikamesterskapet. Det like ikke kona. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE / NTB scanpixVis mer

Tidligere Premier League-spiller knivstakk sin egen kone i øyet

Etter beskyldninger om seksuell omgang med prostituerte under Afrikamesterskapet.

(Dagbladet): Den tidligere Fulham-spilleren John Paintsil er i politiets varetekt etter at han skal ha stukket sin kone i øyet tidligere i dag. Kona med navnet Richlove skal ha beskyldt den ghanesiske spilleren for seksuell omgang med prostituerte under Afrikamesterskapet.

31-åringen skal ha blitt nektet kausjon, og må tilbringe helga i fengsel, bekrefter politiet i Accra, Ghana, til Goal.com. Han blir også holdt fengslet for overfall og ordensforstyrrelse.

Paintsil har tidligere spilt i West ham og Fulham, og tjener nå til livets opphold i israelske Hapoel Tel Aviv.

Beskyldningene mot Paintsil ble først lagt fram av en radiokommentator ved navn Appiah Kofi, som mente at 31-åringen brakte kvinner til den ghanesiske leiren under Afrikamesterskapet, slik at de kunne ha seksuell omgang med spillerne. Radioverten mente at dette var noe av grunnen til den svake plasseringen i mesterskapet, til tross for at landet ble nummer fire.

Paintsil skal ha nektet for disse beskyldningene, og truet med å gå til søksmål mot Appiah Kofi.

Fotballspilleren skal også ha angrepet en nabo som forsøkte å redde kona. Kona skal være bevisstløs etter at hun pådro seg seriøse skader på øyet. Hun får medisinsk behandling på et lokalt sykehus i Ghana.