Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Premier League-stjerne død: - Ord kan ikke beskrive sjokket

Ugo Ehiogu ble 44 år gammel.

DØDE: Ugo Ehiogu fikk hjertestans på treningsfeltet til Tottenham, der han jobbet som trener. Foto: NTB Scanpix
DØDE: Ugo Ehiogu fikk hjertestans på treningsfeltet til Tottenham, der han jobbet som trener. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Den tidligere Premier League-spilleren Ugo Ehiogu har gått bort som følge av hjertestans.

44-åringen skal ha kollapset på Tottenhams treningsfelt i går, og nå bekrefter klubben i en pressemelding at Ehiogu har gått bort. Ehiogu jobbet som trener på akademiet til London-laget, hvor han ble ansatt i 2014.

«Det er med enorm tristhet at vi melder at Ugo Ehiogu, vår U23-trener, har gått bort», skriver klubben i pressemeldingen.

Den tidligere midtstopperen spilte blant annet for WBA, Aston Villa, Middlesbrough, Leeds og Rangers. Han spilte mer enn 300 kamper for Aston Villa og vant blant annet ligacupen tre ganger. Han fikk også fire landskamper for England, og ble sett på som en av de beste forsvarerne i Premier League.

Aston Villa har annonsert at de vil holde et minutts stillhet for Ehiogu før derbyet mot Birmingham i helga.

- Ord kan ikke beskrive sjokket og tristheten som alle i klubben føler. Ugos enorme tilstedeværelse vil være uerstattelig. Våre tanker går til hans kone Gemma og hans familie, sier spillerutvikler og trenersjef John McDermott.

Det var i firetiden i går at U23-treneren mottok legehjelp, før han ble fraktet til sykehus. The Telegraph melder at Tottenham-manager Mauricio Pochettino var vitne til hendelsen. Livet hans stod ikke til å redde.

Flere fotballprofiler har kommet med kondolanser i sosiale medier etter den tragiske nyheten. Under kan du lese noen av dem.