OFTE I TRØBBEL:  Nicki Bille Nielsen spilte i rosenborg fra 2013 til 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
OFTE I TRØBBEL: Nicki Bille Nielsen spilte i rosenborg fra 2013 til 2014. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Tidligere RBK-spiller Nicki Bille i ny skandale i Danmark

Nummeret før slagsmål.

(Dagbladet): Tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen (27) har på ny havnet i overskrifter med negativt fortegn.

Danskens klubb - Esbjerg - spilte i går kveld borte mot Søhus Stige i cupen. Under kampen kom det til bråk med motstanderens fans. På et tidspunkt ble han så rasende på en supporter at han skrek:

- Du tør ikke å komme ned på banen og si det igjen!

Dommeren svarte med å gi Bille advarsel. Dermed kokte det over for 27-åringen, som lot seg bytte ut. Angriperen ble eskortert vekk av folk fra Esbjerg-staben.

- Skandale. Nicki Bille forlater banen i Stige etter skjenderi, skriver lokalavisa Fyens Stiftstidende.

Skyteskive for fansen Esbjerg var store favoritter foran oppgjøret og vant 9-0. Men hjemmefansen hadde tydeligvis bestemt seg for «å ta» Nicki Bille.

- Første gang tilskuerne kom med tilrop ignorerte Bille det. Men andre gang svarte han igjen med ordene «du tør ikke å komme ned på banen og si det igjen».

Det forteller Leif Rasmussen, avisas utsendte journalist.

Dommerens advarsel fikk det til å koke over. Nicki Bille ville ikke spille noe mer. På vei til garderoben toppet hånlighetene seg på nytt:

- Lukk ræva, skrek folk.

Omtaler rabalderet Begge de to danske storavisene Ekstra Bladet og BT har plukket opp og omtaler rabalderet i gårsdagens cupkamp.

- Ny Bille-ballade, skriver Ekstra Bladet.

- Bille i ny kontrovers: Opptrekk til slagsmål med fans i cupkamp, skriver BT.

Sistnevnte avis viser til at de to mest ivrige supporterne som ropte på Nicki Bille satt bak spillerbenkene. Sånn sett var de på kloss hold.

27-åringen forlot Rosenborg til fordel for franske Evian i fjor, men er nå tilbake i Danmark. I Trondheim gjorde han seg bemerket med å bli kastet i arresten etter en rabiat opptreden på baren Three Lions.

Betinget fengsel Videre - mens han fortsatt var Rosenborg-spiller - ble han lagt i bakken av politiet i København. Han sparket til en parkeringsautomat, beit en betjent - og fikk 60 dagers betinget fengsel.

Bille ville ikke uttale seg til pressen i går etter rabalderscenene.