Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere RBK-spiller Nicki Bille med tordentale på Facebook: - Fucking svin

Moren ble rundstjålet.

FORBANNET: Nicki Bille Nielsen spilte i Rosenborg fra 2013 til 2014. Nå har han havnet i fokus igjen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORBANNET: Nicki Bille Nielsen spilte i Rosenborg fra 2013 til 2014. Nå har han havnet i fokus igjen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Han skapte overskrifter da han var i Rosenborg fra 2013 til 2014. Nå gjør han det samme igjen, Nicki Bille Nielsen (29).

Nylig var det innbrudd hos moren i Danmark. En rekke personlige eiendeler ble stjålet, pluss et par biler i det fjonge segmentet. Dette fikk den nåværende Lech Poznan-angriperen til å rykke ut på Facebook:

- Det har akkurat vært innbrudd hos moren min og hennes mann. Bilene våre og hele leiligheten med personlige ting er ryddet. De fucking svina skal finnes, skrev fotballspilleren onsdag.

I dag - skjærtorsdag - skriver dansken i en ny Facebook-oppdatering at de stjålne eiendelene er kommet til rette. Han takker for hjelpen, melder avisene Ekstra Bladet og BT.

Forbannet

Nicki Bille var åpenbart forbannet da han rykket ut på Facebook første gang.

- Hvis noen ser en svart Maserati med nummerskiltet BD 52253, eller en Range Rover sport med nummerskiltet AU 97138, så stopp dem eller ta kontakt med politiet eller meg. Det vil være til stor hjelp. Mange verdifulle og uerstattelige ting er mistet.

GJORDE SEG BEMERKET: Nicki Bille Nielsen var en omstridt profil i Rosenborg.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
GJORDE SEG BEMERKET: Nicki Bille Nielsen var en omstridt profil i Rosenborg.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Nicki Billes Facebook-oppdatering fikk Danmark til å følge med i spenning. Allerede i dag ser saken ut til å ha fått et lykkelig utfall. På Facebook erstattet han den opprinnelige teksten med:

- Funnet. Takk for hjelpen.

Slettet

Facebook-meldingen er nå slettet.

Nicki Bille Nielsen var innblandet i flere kontroverser som Rosenborg-spiller, både og utenfor banen. Blant annet fikk han en bot på 10.000 kroner for bråk på utestedet Three Lions i Trondheim høsten 2013.

Noen måneder seinere måtte politiet i København bruke pepperspray mot en vill og rabiat Bille. Han sparket til en parkeringsautomat og beit en politibetjent i armen. Belønning: 60 dagers betinget fengsel.

Han gikk på kurs for å mestre temperamentet. Etter tida i Rosenborg har han vært innom Evian i Frankrike og Esbjerg i Danmark. På 15 kamper for polske Lech Poznan står han oppført med tre mål.