FÅR TILLIT: Santiago Solari har startet ypperlig i rollen som manager for Real Madrid og har blitt belønnet med tre års kontrakt. Foto: NTB scanpix
FÅR TILLIT: Santiago Solari har startet ypperlig i rollen som manager for Real Madrid og har blitt belønnet med tre års kontrakt. Foto: NTB scanpixVis mer

Santiago Solari fikk treårskontrakt av Real Madrid

Tidligere Real-stjerne får trenerjobben permanent

Real Madrid liker det Santiago Solari har vist som midlertidig trener. Solari har fått tillit som fast trener med treårskontrakt.

Real Madrid bekreftet ansettelsen tirsdag. Kontrakten varer til sommeren 2021. Ansettelsen var en dårlig skjult hemmelighet ettersom Spanias Fotballforbund bekreftet at Real sendte inn de nødvendige papirene for å forlenge Solaris avtale mandag.

- Styret i Real Madrid, som møttes i dag (tirsdag), er kommet til enighet om å ansette Santiago Solari som trener for førstelaget til 2012, opplyser klubben.

Solari ble forfremmet fra sin rolle som trener for Reals B-lag (Castilla).

Argentineren, som spilte for klubben mellom 2000 og 2005, ledet Real Madrid for første gang i cupseieren borte mot Melilla.

Hovedstadsklubben har gjort sin verste sesongstart på 17 år, og sparket Julen Lopetegui. Dråpen som fikk det til å renne over for styret i klubben var 1-5-tapet mot erkerival Barcelona.