TIL SYKEHUSET: David Ginola ble kjørt til sykehuset etter et stygt fall i en alpinbakke like ved Mont Blanc i går. Foto: Scanpix
TIL SYKEHUSET: David Ginola ble kjørt til sykehuset etter et stygt fall i en alpinbakke like ved Mont Blanc i går. Foto: ScanpixVis mer

Tidligere Spurs-helt til sykehus etter stygt fall

David Ginola brakk fem ribbein og kragebeinet.

(Dagbladet): David Ginola ble i går kjørt til sykehus med alvorlige skader etter et uhell like ved Mont Blanc der han var på skiferie med familien, ifølge Eurosport.

45-åringen skal ha kollidert med en annen person i bakken, og brakk fem ribbein samt kragebeinet, ifølge nettstedet Sportingintelligence.com. Han ble holdt på sykehuset til observasjon, men fikk etter hvert lov til å reise tilbake til hotellet.

- Han har det bra, og vi forventer at skadene ikke vil gi noe varige men. Han er nå i Megeve i de franske alpene, og er allerede ute av sykehuset. Det gikk noen merkelige rykter om et alvorlig problem i halsen, men det stemmer ikke, sier en representant for Ginola til nettstedet.

Skadene forhindret ham imidlertid fra å delta i en snø-golf-turnering på en nærliggende bane.

Ginola kom til England i 1995, og spilte to år i Newcastle før han ble solgt til Tottenham av daværende manager Kenny Dalglish som han ikke kom overens med.

Han spilte i Tottenham fra 1997 til 2000, og ble i 1999 kåret til årets spiller av både andre Premier League-spillere og av sportsjournalister. Han spilte senere i Aston Villa og Everton før han la skoene på hylla i 2002.