DNIPRO FOR STERKE: Dnipro slo Tottenham 1-0 i europaligaen i kveld. Her er Dnipros Roman Zozulya (høyre) og Tottenhams Ezekiel Fryers i aksjon. Foto: AFP PHOTO/ ANATOLII STEPANOV/NTB Scanpix
DNIPRO FOR STERKE: Dnipro slo Tottenham 1-0 i europaligaen i kveld. Her er Dnipros Roman Zozulya (høyre) og Tottenhams Ezekiel Fryers i aksjon. Foto: AFP PHOTO/ ANATOLII STEPANOV/NTB ScanpixVis mer

Tidligere Spurs-trener fikk revansj mot gamleklubben

Dnipro slo Tottenham i europaligaen.

I 2008 fikk Juande Ramos sparken som Tottenham-manager etter en katastrofal start på sesongen. Torsdag kunne han le sist da Dnipro slo Spurs 1-0 i europaligaen.

0-1 er uansett ikke det verste utgangspunktet Tottenham kunne fått i det første av to oppgjør i 16-delsfinalen av mesterligaen, men seieren gir i det minste Dnipro håp før returen i London neste uke.

Avgjørelsen falt da det var spilt 80 minutter.

Da lagde Jan Vertonghen straffespark, og Jevgen Konopljanka ekspederte det i mål via stolpen.

Før det hadde hjemmelaget hatt mange sjanser til å ta ledelsen, og målet var fortjent. Mot slutten var Tottenham veldig nær en utligning, men klarte ikke å få ballen i nettet.

For trener Ramos var det en spesiell kamp. Han var Tottenham-manager fra 2007 til 2008 og vant ligacupen med klubben. Likevel fikk han sparken noen måneder senere etter at klubben fikk en elendig start på 2008/09-sesongen.

(NTB)