Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Stabæk-spiller i kjærlighetsdrama: - Det er meg eller ham

Ballade i toppklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et meget spesielt drama utspiller seg i den danske toppfotballklubben Randers. To lagkamerater er overhodet ikke på talefot. Den ene er tidligere Stabæk-spiller Christian Keller (35). Den andre er Jonas Borring (31).

Bakgrunnen er at Keller er blitt kjæreste med ekskona til Borring. Dette er hardt å svelge for sistnevnte, og dermed er balladen et faktum.

Keller har mistet kapteinsbindet, og blitt vraket fra kamper. Borring spiller overhodet ikke. Som han sier:

- Det er uaktuelt så lenge Keller er i klubben.

Fanget av uvisshet I et intervju med den danske avisa BT i dag forteller Keller at han er fanget av uvissheten. Treneren forteller at det er sportslige grunner til at han er satt ut av laget. Men flere knytter vrakingen til forholdet han har til Borrings ekskone Kira Egsgaard Borring.

Blant annet vet ikke Keller om han skal spille søndagens kamp mot Viborg. Nå gjør han det klart:

- Det er meg eller han!

I klartekst: Enten så må han selv forlate klubben, eller så må Borring gjøre det.

FORBANNET:  Jonas Borring (i blått) nekter å spille for Randers så lenge Christian Keller er i klubben. Foto: NTB Scanpix
FORBANNET: Jonas Borring (i blått) nekter å spille for Randers så lenge Christian Keller er i klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke fått noen indikasjoner på at det er meg som må forlate Randers. Men det er ikke jeg som bestemmer. Det er folkene i Randers, sier Keller til BT.

På spørsmål om hva han kommer til å gjøre hvis han må forlate klubben svarer han:

- Det er bare Randers for meg. Jeg kommer ikke til å spille andre steder. Hvis jeg er ferdig med Randers, så er jeg ferdig med fotballen. Det er enten/eller, sier han.

Følger hjertet I tidligere intervjuer har han sagt at han bare følger hjertet sitt. Så lenge han og Kira Egsgaard Borring har funnet melodien, er det umulig å skille lag - for å tilfredsstille lagkameraten Jonas Borring.

Sistnevnte er på sin side rasende og sykmeldt.

Keller spilte i Stabæk fra 2006 til 2009.

GAMMEL HELT I BÆRUM:  Christian Keller spilte i Stabæk fra 2006 til 2009. Her tar han farvel med fansen etter en kamp i Telenor Arena i 2009. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
GAMMEL HELT I BÆRUM: Christian Keller spilte i Stabæk fra 2006 til 2009. Her tar han farvel med fansen etter en kamp i Telenor Arena i 2009. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart