Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Stabæk-stjerne Daniel Nannskog er ferdig i TV 2

Fulham-Riise: - Vil savne deg, min venn.

SLUTTER I TV 2:  Daniel Nannskog. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
SLUTTER I TV 2: Daniel Nannskog. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den tidligere Stabæk-profilen Daniel Nannskog slutter i TV 2.

- Hola! Etter å ha jobbet ni år i Norge, takker jeg for meg og slutter i TV 2, skriver Nannskog til venner på Facebook tirsdag ettermiddag.

- Det har vært ni fantastiske år, med seriegullet for Stabæk som det absolutte høydepunktet, skriver Nannskog.

Har trivdes Han etterlater et inntrykk av at avskjeden skjer uten dramatikk.

- Jeg har trivdes utmerket med å jobbe for TV 2, og takker alle fantastiske medarbeidere. Det jeg kommer til å savne mest er all den herlige praten i «FotballXtra» og «Fotballkveld», og ikke minst de trivelige menneskene på arenaene rundt forbi i Norge, skriver Nannskog.

Prosjekter Han fortsetter:

- Jeg er i ferd med å sette i gang noe i Stockholm som jeg har ønsket lenge. Jeg håper det blir klart snart. Men det som kanskje er best, er at jeg får være hjemme i helgene og følge min sønn når han spiller kamper. Der har jeg misset stort sett alt han har gjort.

Nannskog presiserer at han fortsatt kommer til å jobbe for svensk tv - SVT - som blant annet har rettighetene til VM i Brasil.

- Vil savne deg min venn, Daniel Nannskog. Du er en legende, skriver John Arne Riise i en kommentar under Facebook-innlegget til Nannskog.

Bekrefter Redaktør for TV 2-sporten, Vegard Jansen Hagen, bekrefter at svensken takker for seg.

- Daniel har vært en berikelse for sendingene våre og populær profil i tippeligadekningen vår. Det er bare å ønske ham lykke til med nye utfordringer, sier Jansen Hagen til kanalens nettside.

Hele Norges coronakart