Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Start-spiller på sykehus etter nattklubbulykke

- Jeg er lei meg.

SKADET: Tidligere Start-spiller Zlatko Tripic skadet seg på en nattklubb i Tyskland.

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
SKADET: Tidligere Start-spiller Zlatko Tripic skadet seg på en nattklubb i Tyskland. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Greuther Fürth-spiller Zlatko Tripic er skadd etter trolig å ha falt flere meter fra et galleri på en nattklubb i Tyskland natt til søndag. Det var klubben selv som opplyste om hendelsen først. VG har snakket med utenlandsproffen om fallet.

- Jeg er lei meg for at dette har blitt en stor sak, men jeg føler klubbens fulle støtte. De vet akkurat hva som skjedde. Jeg var ikke involvert i noe slåssing, og jeg kan bekrefte at jeg ikke ble slått.

- Jeg var absolutt ikke full. Jeg sloss ikke og ble ikke slått, men jeg kan ikke gå mer i detaljer rundt ting i denne saken nå, sa Tripic til avisen.

Den tidligere Molde- og Start-spilleren skal ha pådratt seg skader i hodet og ryggen. Politiet etterforsker foranledningen til episoden.

Tripic har startet fire kamper og blitt byttet inn i ti kamper denne sesongen for sin tyske 2. Bundesliga-klubb, der også Veton Berisha spiller.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart