<strong>IKKE TILSTEDE:</strong> Michael Schumacher var ikke tilstede da han fikk sitt navn innlemmet i Hall of Fame. Fire år etter skiulykken er det lite vi vet om hans tilstand. Foto: AP Photo/Steve Holland
IKKE TILSTEDE: Michael Schumacher var ikke tilstede da han fikk sitt navn innlemmet i Hall of Fame. Fire år etter skiulykken er det lite vi vet om hans tilstand. Foto: AP Photo/Steve Holland Vis mer

Michael Schumacher

Tidligere teamsjef: - Vi savner Michael. Men han er fortsatt med oss

Den tyske formel 1-stjernen Michael Schumacher kjemper fortsatt en kamp etter den alvorlige skiulykken for fire år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi savner Michael. Men han er fortsatt med oss og kjemper fortsatt, sa Ferraris tidligere teamsjef Jean Todt da han tidligere denne uken var i Paris i forbindelse med at 30 formel 1-førere, både aktive og ikke-aktive, ble valgt inn i sportens Hall of Fame.

Også Schumachers manager Sabine Kehm var på plass for å representere den tyske føreren som ble valgt inn sammen med blant andre landsmannen Nico Rosberg og de britiske førerne Nigel Mansell og Damon Hill.

- Alle vet at Michael burde vært her, og jeg er sikker på at han vill elsket å være her, sa Kehm.

Michael Schumacher pådro seg omfattende hodeskader under en alpinulykke i 2013, men lite er kjent rundt hans nåværende helsetilstand. Tyskeren lå flere måneder i koma før han ble flyttet til sitt hjem i Sveits.

Han har ikke vist seg offentlig siden det, og det er fortsatt usikkert hvordan det står til med ham.

Tyskeren vant VM-tittelen sju ganger før han avsluttet formel 1-karrieren i 2012. Han endte opp med hele 91 løpsseire.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer