IKKE TILSTEDE: Michael Schumacher var ikke tilstede da han fikk sitt navn innlemmet i Hall of Fame. Fire år etter skiulykken er det lite vi vet om hans tilstand. Foto: AP Photo/Steve Holland
IKKE TILSTEDE: Michael Schumacher var ikke tilstede da han fikk sitt navn innlemmet i Hall of Fame. Fire år etter skiulykken er det lite vi vet om hans tilstand. Foto: AP Photo/Steve HollandVis mer

Michael Schumacher

Tidligere teamsjef: - Vi savner Michael. Men han er fortsatt med oss

Den tyske formel 1-stjernen Michael Schumacher kjemper fortsatt en kamp etter den alvorlige skiulykken for fire år siden.

- Vi savner Michael. Men han er fortsatt med oss og kjemper fortsatt, sa Ferraris tidligere teamsjef Jean Todt da han tidligere denne uken var i Paris i forbindelse med at 30 formel 1-førere, både aktive og ikke-aktive, ble valgt inn i sportens Hall of Fame.

Også Schumachers manager Sabine Kehm var på plass for å representere den tyske føreren som ble valgt inn sammen med blant andre landsmannen Nico Rosberg og de britiske førerne Nigel Mansell og Damon Hill.

- Alle vet at Michael burde vært her, og jeg er sikker på at han vill elsket å være her, sa Kehm.

Michael Schumacher pådro seg omfattende hodeskader under en alpinulykke i 2013, men lite er kjent rundt hans nåværende helsetilstand. Tyskeren lå flere måneder i koma før han ble flyttet til sitt hjem i Sveits.

Han har ikke vist seg offentlig siden det, og det er fortsatt usikkert hvordan det står til med ham.

Tyskeren vant VM-tittelen sju ganger før han avsluttet formel 1-karrieren i 2012. Han endte opp med hele 91 løpsseire.

(NTB)