ABSURD: Jennifer Capriati mener at hele situasjonen er absurd. Hun er siktet for å ha slått sin eks-kjæreste, og for å ha trakasert ham i et år. Foto: AP Photo/Greg Bull/NTB scanpix
ABSURD: Jennifer Capriati mener at hele situasjonen er absurd. Hun er siktet for å ha slått sin eks-kjæreste, og for å ha trakasert ham i et år. Foto: AP Photo/Greg Bull/NTB scanpixVis mer

Tidligere tennisstjerne siktet for vold mot eks-kjæreste

- Det er absurd.

(Dagbladet): Jennifer Capriati (36) var verdens beste tennisspiller og rangert som nummer én i verden i 2001.

Hun vant både French Open og Australian Open samme år, i tillegg til OL-gull i 1992. Men etter karrieren har hun vært forfulgt av skandaler.

Nå er Capriati siktet for angrep på ekskjæresten, melder AP. Capriati skal ha slått sin tidligere kjæreste Ivan Brannan fire ganger på et treningsstudio.

- Brannan forsøkte å komme seg unna Capriati ved å gå inn i herregarderoben. Hun skal ha fulgt etter, heter det i politirapporten.

Ivan Brannan skal også ha fortalt at Capriati har forfulgt og trakassert ham helt siden bruddet for et snaut år siden.

Jennifer Capriati hevder på sin side at anklagene bare er oppspinn.

- Alt dette er absurd. Jeg er forbanna på media, min eks, de falske anklagene, og det faktum at jeg ikke kan si sannheten, skriver Capriati på sin Twitter-profil.

Capriati får sjansen til å fortelle sin versjon av det som skjedde. Hun må møte i retten 17. april for å svare på beskyldningene.