Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hagen proff i Lotto-Soudal:

Tidligere terrengsyklist blir proff hos Lotto-Soudal

Carl Fredrik Hagen har skrevet under toårsavtale.

HAR IMPONERT: Carl Fredrik Hagen (her avbildet midt i bildet under Ringerike Grand Prix) har tatt overgangen fra terrenget til landeveien med storm. Nå blir 26-åringen proff i belgiske Lotto-Soudal. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
HAR IMPONERT: Carl Fredrik Hagen (her avbildet midt i bildet under Ringerike Grand Prix) har tatt overgangen fra terrenget til landeveien med storm. Nå blir 26-åringen proff i belgiske Lotto-Soudal. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Som vi i procycling.no avslørte mandag, var WorldTour-laget Lotto-Soudal interessert i å sikre seg Carl Fredrik Hagen for de neste to sesongene.

Torsdag kom den endelige bekreftelsen av det belgiske laget.

procycling.nos avsløring: Carl Fredrik Hagen nærmer seg proffkontrakt hos Lotto-Soudal

26-åringen var tidligere aktiv som terrengsyklist, men har tatt store steg på landeveien for Team Sparebanken Sør og Joker Icopal.

- Da jeg var 22 år skiftet jeg fokus over på landeveien og forbedret meg selv relativt raskt. Det er fire år siden nå, og den gangen hadde jeg aldri drømt om at jeg skule skrive under for et lag som Lotto-Soudal, sier Hagen til lagets hjemmeside.

Det er samtidig klart at danske Rasmus Byriel ankommer Lotto-Soudal fra General Store-Bottoli. 20-åringen er et relativt ubeskrevet blad som rytter på toppnivået, men har kjørt inn noen fine resultater i U23-klassen. I våres vant han blant annet seks sykkelløp, og i august syklet han Danmark rundt for landslaget.

Fra før vet vi også at Rasmus Tiller blir proff neste sesong. Joker Icopal-rytteren har skrevet under for Team Dimension Data, mens Anders Skaarseth (Uno-X Development Team) sykler som stagiaire for Cofidis ut året.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Hele Norges coronakart