Tidligere Tippeliga-profil måtte beklage etter å ha løftet klubbens geit

- Hennes er min beste venn.

(Dagbladet): Den tidligere Lillestrøm-spilleren Anthony Ujah havnet i problemer etter en noe utradisjonell målfeiring i går.

Da 24-åringen sendte Köln opp i 4-1 hjemme mot Eintracht Frankfurt valgte Ujah å feire målet sammen med klubbens maskot - geitebukken Hennes VIII.

Geita har vært klubbens maskot siden 1950, og er oppkalt etter spillende trener Hennes Weisweiler. Dagens geitebukk har vært klubbens maskot siden 2008, og er den åttende Hennes i rekka.

Løftet etter horna Nigerianeren ble så ivrig at han grep geita om horna, og løftet den opp på bakbeina - og spilleren måtte rives vekk av en av klubbens ansatte.

Se feiringa i videovinduet over.

Oppførselen har fått mange til å reagere - særlig på sosiale medier.

I dag har storavisa Bild en større sak om Ujah, og om at han måtte beklage målfeiringa.

- Jeg beklager til Hennes for oppførselen min, skrev 24-åringen på sin Instagram-profil - vedlagt et bilde av at han drar geitebukken etter horna.

Storscorer i LSK Overfor Bild utdyper fotballspilleren sin kjærlighet til klubbmaskoten.

Apologies to Hennes for my hard celebration ? Et bilde publisert av Tony Ujah (@ujah9) søndag 08. Mars. 2015 PDT

- Hennes er min beste venn, bedyrer 24-åringen overfor storavisa.

Det er ikke første gang fotballspilleren har måttet beklage overfor geitebukken. Også i 2013 var Anthony Ujah for hardhent med Hennes da han feiret et mål i kampen mot Padderborn.

Da måtte spilleren ta seg en tur til dyrehagen i Køln med gulerøtter, epler og brød for å skvære opp med geitebukken.

Anthony Ujah spilte i Lillestrøm i 2010 og halve 2011-sesongen. Første sesong i klubben scoret han 14 mål på 24 kamper, mens han rakk å score 13 mål på 12 kamper for LSK - før han gikk til tyske Mainz.

I 2012 gikk nigerianeren til Köln på lån, før han ble solgt til klubben i 2013 - der han i dag er klubbkamerat med tidligere Brann-spiller Bård Finne.

MÅLFEIRING: Anthony Ujah har fått på pukkelen etter å ha feiret litt for hardt med klubbens geitebukk. Foto: EPA / Marius Becker / NTB Scanpix
MÅLFEIRING: Anthony Ujah har fått på pukkelen etter å ha feiret litt for hardt med klubbens geitebukk. Foto: EPA / Marius Becker / NTB Scanpix Vis mer