Tidligere Tippeliga-spiller etterlyst av politiet

Får ikke tak i personen.

MØTTE IKKE I RETTEN: Politiet har etterlyst en tidligere fotballspiller fordi de ikke får tak i mannen. Dette er et illustrasjonsfoto.
Foto: NTB scanpix
MØTTE IKKE I RETTEN: Politiet har etterlyst en tidligere fotballspiller fordi de ikke får tak i mannen. Dette er et illustrasjonsfoto. Foto: NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Rettssaken mot en tidligere fotballspiller i 30-åra er utsatt fordi politiet ikke får tak i personen, melder Romerikes Blad.

- Vi har ikke klart å få tak i tiltalte, og derfor har vi heller ikke kunnet stevne ham på lovlig måte. Loven krever at han må få innkallingen forkynnet med en tredagers frist, sier politiadvokat Bjørn Arne Tronier i Romerike politidistrikt til avisa.

Tiltalt for svindel Den etterlyste mannen er en tidligere Tippeliga-spiller og omtales som en fotballkjendis av lokalavisa. Rettssaken skulle egentlig startet i dag klokka ni.

Personen er tiltalt for å ha mottatt 116.820 kroner i dagpenger fra Nav, over en periode på fire og en halv måned. Dette skjedde uten at han hadde krav på det.

Ifølge tiltaltes advokat, Torkil Jan Røseid, befinner tiltalte seg i utlandet.

- Han bor og jobber i utlandet. Det hender at det er vanskelig å komme i kontakt med personer i utlandet, sier Røseid til lokalavisa.

Etterlyst i Norge Mannen er foreløpig bare etterlyst i Norge.

- Han er etterlyst på vanlig måte. Det innebærer at dersom han for eksempel blir påtruffet av politiet eller i en passkontroll, vil han få forkynt stevningen, sier Tronier.