FIKK SPARKEN: Odd Karl Stangnes spilte i Tippeligaen for Bodø/Glimt. Nå har han fått sparken som trener for kvinnelaget til Fløya, etter å ha kysset en spiller. Foto: Dagbladet
FIKK SPARKEN: Odd Karl Stangnes spilte i Tippeligaen for Bodø/Glimt. Nå har han fått sparken som trener for kvinnelaget til Fløya, etter å ha kysset en spiller. Foto: DagbladetVis mer

Tidligere Tippeliga-spiller fikk sparken etter å ha kysset spiller

Trente Fløyas kvinnelag.

Fløyas 1. divisjonslag for kvinner har sparket treneren Odd Karl Stangnes, skriver Nordlys.

Stangnes ble avskjediget etter et ekstraordinært styremøte onsdag kveld.

«På grunn av mislighold av klubbens retningslinjer etter en episode på treningsleir på La Manga, har styret i IF Fløya og treneren for damelaget blitt enige om at arbeidsforholdet avsluttes», het det i pressemelding.

Styreleder Johnny Fløyli vil ikke utdype.

- Det går på personvern. Styret vil ikke gå ut med detaljer rundt dette. Men vi har en del klare retningslinjer i klubben, og de er brutt i denne saken, sier Fløyli.

Ifølge iTromsø skal episoden ha skjedd mellom Stangnes og en spiller i klubben i forbindelse med en taxitur etter en felles middag på slutten av treningsoppholdet i La Manga, der det ble nytt alkohol.

- Det var en tur med maxitaxien på tre minutter. Da kom hun og satt seg inntil meg. Av en eller annen grunn ble det et kyss i et brøkdels sekund. Ikke noe mer enn det. Alle jentene som var med kan bekrefte dette, sier Stangnes til iTromsø.

(NTB)