Tidligere toppdommer støtter United-annulleringen

Og mener Valencia var heldig som ikke ble utvist.

(Dagbladet): United-supporterne kan puste lettet ut dagen derpå.

Aldri har oddsen for en hjemmeseier vært høyere på Old Trafford, men kvartfinalen mot den ferske tyske seriemesteren Bayern München endte med 1-1.

- Korrekt Noen United-tilhengere følte seg også snytt for et tidlig ledermål, da Danny Welbeck ble avblåst for høyt spark etter tre minutter.

Den tidligere engelske toppdommeren Graham Poll, skriver nå for avisen Daily Mail. Han er klar på at avgjørelsen om å blåse frispark favør Bayern, i Welbeck-situasjonen, var helt korrekt.

- Fansen som er vant til blod og torden i Premier League, forventet at Welbeck-målet skulle blitt stående. Men det var en korrekt avgjørelse, skriver Poll.

- United-spillerens bein var litt for høyt da han løftet ballen over hode til Javi Martinez. Så, en korrekt avgjørelse ettersom det var farlig spill, fortsetter Poll.

Situasjonen kan du se i videovinduet øverst!

Welbeck fikk senere i kampen muligheten på ny til å score, men da reddet Bayern-keeper Manuel Neuer forsøket.

Misfornøyd Guardiola Bayern-manager Pep Guardiola reagerte sterkt på dommerens avgjørelse om å gi Bastian Schweinsteiger sitt andre gule kort like før slutt.

- Schweinsteiger har lite å klage på. Det første gule kortet, var klart, mens det andre også kvalifiserte til et gult kort, mener Poll.

I det hele mener han at den spanske kamplederen Carlos Carballo gjorde en god opptreden. Det eneste spørsmålstegnet han stiller, er om Antonio Valencia burde ha blitt utvist.

 FORSVARERDOMMERAVGJØRELSENE:  Den tidligere toppdommeren Graham Poll forsvarer flere av den spanske dommerens avgjørelser i gårsdagens Champions League-kvartfinale mellom Manchester United og Bayern München. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB Scanpix
FORSVARERDOMMERAVGJØRELSENE: Den tidligere toppdommeren Graham Poll forsvarer flere av den spanske dommerens avgjørelser i gårsdagens Champions League-kvartfinale mellom Manchester United og Bayern München. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB Scanpix Vis mer