Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Tottenham-stjerne i bilulykke på Falklandsøyene

Måtte sy 20 sting i hodet.

TIL SYKEHUSET: Osvaldo Ardiles ble sendt til sykehuset på Falklandsøyene etter at han ar involvert i en bilulykke. Skadeomfanget er ikke kjent. Foto:  AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB  Scanpix
TIL SYKEHUSET: Osvaldo Ardiles ble sendt til sykehuset på Falklandsøyene etter at han ar involvert i en bilulykke. Skadeomfanget er ikke kjent. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

61-åringen ble fløyet til King Edward Memorial-sykehuset i Stanley, øyas hovedstad.

- Etter det jeg forstår, går det bra med ham. Han måtte sy rundt 20 sting i hodet, og jeg forstår det slik at han har ligget over på sykehuset, sier sønnen Pablo Ardiles.

I 1978 ble Ardiles verdensmester med Argentina. Tre år senere vant han FA-cupen med Tottenham.

Lagkameraten fra Tottenham, Ricardo Villa, satt også i bilen. Ardiles skal ha vært sjåfør. De tidligere fotballstjernene var på Falklandsøyene i forbindelse med innspilling av en TV-dokumentar.

Skadeomfanget er ikke kjent, melder BBC. Av sju personer involvert i ulykken er fire sendt hjem fra sykehuset, men tre fortsatt er til observasjon.

Ardiles har også vært manager i blant annet Tottenham, Newcastle, Swindon og West Bromwich.

(NTB)

Hele Norges coronakart