Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere United-spiller ut mot gamleklubben: - Ikke godt nok

Teddy Sheringham er bekymret over Manchester United.

IKKE DET SAMME: Sheringham mener at ingen lag frykter Manchester United lenger. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
IKKE DET SAMME: Sheringham mener at ingen lag frykter Manchester United lenger. Foto: Joe Toth/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(FourFourTwo): Den tidligere Manchester United-spissen Teddy Sheringham mener gamleklubben mangler «killer instinct» og peker på at motstanderne spiller uten frykt mot de røde.

Sheringham vant tre Premier League-titler med United etter at han kom fra Tottenham i 1997, og var også en del av det berømte laget som vant The Treble i 1998/99-sesongen.

Det laget - i likhet med de fleste lagene under Alex Ferguson - var kjent for å avgjøre kamper helt mot slutten og vinne selv på dårlige dager.

Men Sheringham ser ingen av de egenskapene hos Louis van Gaals mannskap, og tror at motstanderlag forventer å få noe ut av kamper mot United.

Manchester United er nummer fem i Premier League, men har Champions League-skjebnen i egne hender med to kamper igjen å spille. I tillegg skal de spille FA-cup-finale mot Crystal Palace.

IKKE IMPONERT: Tidligere Manchester United-spiller Teddy Sheringham. Foto: Dougie Allward/JMP/REX Shutterstock/NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Tidligere Manchester United-spiller Teddy Sheringham. Foto: Dougie Allward/JMP/REX Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Men Sheringham sier det ikke er godt nok for en klubb som Manchester United.

- De spiller ikke så praktfullt som du forventer av et Manchester United-lag, sier Sheringham til Sky Sports.

- Jeg brukte Leicester som er eksempel for mange år siden da de sleit i Premier League. Dersom vi spilte der og det sto 0-0 med fem minutter igjen å spille, ville Leicester-fansen være veldig glade for at de var i ferd med å spille uavgjort mot Manchester United.

- Det føles ikke slik for øyeblikket. Folk føler at de kan slå United, som ikke klarer å skremme noen. Lag tror de kan dra til Manchester og få et godt resultat.

- Det er ikke slik det skal være i Manchester United. Innstillingen vi hadde var alltid å gå til kamp og kjøre fullstendig over deg. Du måtte bare forsøke å forholde deg til det. Ja, United oppnår resultater og ja, det er helt greit, men i Manchester United er ikke det godt nok.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!