Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere Valencia-proff er med i troppen mot United

Her er troppene til Vålerenga og Manchester United.

MED VÅLERENGA MOT UNITED: Dag Alexander Olsen har spilt i blant annet Tottenham og Valencia. I dag er han med i Vålerengas tropp som møter Manchester United. Foto: Roger Westrum og Afp Photo / Andrew Yates
MED VÅLERENGA MOT UNITED: Dag Alexander Olsen har spilt i blant annet Tottenham og Valencia. I dag er han med i Vålerengas tropp som møter Manchester United. Foto: Roger Westrum og Afp Photo / Andrew Yates Vis mer

(Dagbladet): Manchester United møter Vålerenga til treningskamp på Ullevaal stadion klokka 16 i dag.

Alex Ferguson er ikke med det engelske storlaget som blir ledet av assistent Mike Phelan.

Derimot er de største stjernene med.

Hos Vålerenga vil det også være noen nye fjes. Dag Alexander Olsen (22) har blant annet vært innom Tottenham og Valencia. I sommer har han trent med Vålerenga, og den tidligere Gjøvik-Lyn-spilleren er med i troppen som møter Manchester United i ettermiddag. Det skriver Vålerenga på sin hjemmeside.

- Det er Martin (Andresen) som har ansvaret og bestemmer hvilke spillere han vil ha med. Akkurat som i fjor er det invitert spillere som ikke spiller i Vålerenga. Det er en mulighet til å vise seg fram, sier leder i sportslig utvalg i VIF, Håvard S. Lunde til Dagbladet.

MØTER UNITED: Vålerenga møter en av verdens største klubber i Manchester United i ettermiddag. 

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
MØTER UNITED: Vålerenga møter en av verdens største klubber i Manchester United i ettermiddag. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

I Manchester Uniteds tropp er både Wayne Rooney, Paul Scholes og Rio Ferdinand blant de som er med til treningskampen i Norge, melder United på sin hjemmeside.

Her er troppene:

Vålerenga: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kogshavn, Benjamin Dahl Hagen, André Muri, Aleksander Solli, Simon Larsen, Ibba Laajab, Morten Berre, Mohammed Fellah, Dawda Leigh, Ahmed Suleiman, Martin Pusic, Kristofer Hæstad, Nicolai Næss, Bojan Zajic, Chuma Anene, Chad Barrett, Dag Alexander Olsen, Shola Akinyemi og Giancarlo Gonzales

United: David De Gea, Anders Lindegaard, Rio Ferdinand, Phil Jones, Michael Keane, Nemanja Vidic, Anderson, Michael Carrick, Nani, Nick Powell, Jesse Lingard, Paul Scholes, Antonio Valencia, Ashley Young, Dimitar Berbatov, Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Federico Macheda og Wayne Rooney.

Backen Patrice Evra var opprinnelig i troppen, men reiste hjem søndag morgen fordi hans kone skal føde, melder united.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media