Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere VIF-spillers kone sluppet fri

Fegor Ogudes kone ble kidnappet i forrige uke.

Kan smile igjen: Fegor Ogude spilte i Vålerenga fra 2010-2013. Foto: Marius Knutsen / SCANPIX
Kan smile igjen: Fegor Ogude spilte i Vålerenga fra 2010-2013. Foto: Marius Knutsen / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Fredag meldte Dagbladet at Fegor Ogudes kone hadde blitt kidnappet i hjemlandet Nigeria. I dag melder sporten.com at konen til den tidligere Vålerenga-spilleren nå er sluppet fri. Episoden skjedde mandag forrige uke, ifølge den nigerianske avisa The Cable.

- Jeg var ikke hjemme i går. Min kone, Maimunat Ogude, dro ut med ungene. Knapt to timer etter at jeg forlot huset, ringte min yngre bror Ogaga for å si at bevæpnede menn kom til huset for å ta min kone med seg, sier Ogude til avisa.

Ogude spiller til daglig i Amkar Perm i den russiske toppdivisjonen, men var hjemme på ferie da hendelsen fant sted. Episoden skal ha skjedd i Wani, sør i Nigeria.

I går ble det meldt i nigerianske medier at Ogudes kone har blitt løslatt.

- Med Guds velsignelse har Fegor Ogudes kone, Maimunat, blitt sluppet fri... Hun er nå med sin familie, skrev Timi Ebikagboro, PR-arbeider i Ogudes tidligere klubb, Warri Wolves, på Twitter søndag.
 
Fegor Ogude spilte 51 tippeligakamper, og scoret seks mål for Vålerenga i perioden 2010-2013.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media