Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tidligere wrestler savnet

Tidligere WWE-stjerne Shad Gaspard er meldt savnet.

SAVNET: Shad Gaspard er savnet etter svømmetur med sin sønn. Foto: Stewart Cook / Variety / REX / NTB Scanpix
SAVNET: Shad Gaspard er savnet etter svømmetur med sin sønn. Foto: Stewart Cook / Variety / REX / NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere wrestleren og skuespilleren Shad Gaspard (39) er meldt savnet. Det skriver flere medier, blant annet Fox News. Han skal ha tatt en svømmetur langs Venice Beach i Los Angeles, og siden har han altså ikke vist livstegn.

Det var 17. mai at en mann ikke klarte å komme seg opp av vannet. Politiet i Los Angeles har bekreftet hendelsen.

- Rundt 15:45 så L.A. County Lifeguards en mørkhudet mann i 30-åra i nød. De prøvde å redde ham. Men han gikk under vann før de klarte å redde ham, og et søk ble satt i gang umiddelbart. Søket har foregått siden, sier operasjonsleder Trina Schrader til Fox.

DRONE: Ved hjelp av en drone med varmesøkende kamera fant politiet en savnet kvinne i Mandal tirsdag 14. april. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Gaspard skal ha vært på svømmetur med sin 10 år gamle sønn. Da de forsøkte å redde dem begge i en større bølge, ba ham dem om å redde hans sønn først, noe de skal ha gjort.

- Skal gjøre alt som er mulig for å lokalisere svømmeren, sier Schrader.

Gaspard har tidligere vært en del av WWE, og var én av to i duoen Cryme Time.

Han har også hatt en rolle i filmene «Get hard» og «Think like a man too», i tillegg til TV-seriene «The game» og «From dusk till dawn».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!