BRUDD: Søndag slapp Lindsey Vonn og Tiger Woods nyheten om at de lenger ikke er et par - etter tre år sammen. Foto: REUTERS / Phil Noble / Files / NTB Scanpix
BRUDD: Søndag slapp Lindsey Vonn og Tiger Woods nyheten om at de lenger ikke er et par - etter tre år sammen. Foto: REUTERS / Phil Noble / Files / NTB ScanpixVis mer

Tiger: - Har ikke sovet siden bruddet

Hard uke for golfstjerna.

(Dagbladet): Søndag delte golfstjerna Tiger Woods og alpinstjerna Lindsey Vonn nyheten med omverden om at de har valgt å gå hvert til sitt.

- Etter nesten tre år sammen har Tiger og jeg bestemt oss for å ende vårt forhold. Jeg vil alltid ha de gode minnene vi fikk sammen. Dessverre lever vi begge svært hektiske liv, som har ført til at vi har måttet tilbringe mesteparten av tiden hver for oss, skrev Vonn på sin Facebook-side.

Nå innrømmer Tiger Woods at bruddet har gått svært hardt innpå ham.

Golfstjerna var tilbake i sirkuset under Master-turneringa i Augusta i april etter en lengre periode med ryggproblemer.

- Ikke sovet Torsdag starter Players Championship i Florida, og i forbindelse med PGA-turneringa har 39-åringen fortalt om sine søvnløse netter.

I tillegg til bruddet var det søndag ni år siden Woods mistet faren sin.

- Det er tøft, uten tvil, jeg skal ikke lyve om det. Og for å toppe det hele, så er denne tiden på året alltid hard for meg. Disse tre dagene har vært tøffe, og har ikke sovet siden søndag. Og det som skjedde søndag toppet jo det hele, forteller Tiger Woods åpenhjertig, ifølge ESPN.

Woods har tidligere vært gjennom å få privatlivet brettet ut i mediene. I 2010 innrømmet han å ha hatt en rekke affærer mens han var gift med svenske Elin Nordgren.

39-åringen understreker at når han kommer seg ut på banen, glemmes problemene.

- Man går ut der, og for min del så er jeg fokusert. Jeg går inn i min egen lille verden og gjør det beste jeg kan, forteller Tiger Woods, som i dag har hatt en treningsrunde foran PGA-turneringa.

Bedre etter bruddet Mandag falt amerikaneren ytterlige på golfrankingen og er nå nede på en 125. plass i verden.

I fjor var det en av Woods sine kollegaer som sto for et av de mest omtalte bruddene i sportsverdenene, golferen
Rory Mcilroy.

Mcilroy ble bedre etter bruddet, og er nå ranket som verdens beste golfstjerne.

Den nord-irske golferen brøt forlovelsen med den danske tennisspilleren Caroline Wozniacki etter at bryllupsinvitasjonene var sendt ut. Og etter bruddet begynte Mcilroy å storspille, og tok sin første seier på to år.