Tiger: - Jeg fikk en klump i magen

Golf-fan i oksygenmaske etter stjernesmell.

(Dagbladet.no): På det sjette hullet i British Opens tredje runde gikk det ikke helt etter planen for Tiger Woods. Superstjernen fikk ikke helt sving på andreslaget, golfballen forsvant ut blant publikum – og traff Jennifer Wilson (63) i hodet.

- Jeg sa til Jennifer: «Ta på deg hjelmen, det er Tigers tur», forteller kvinnens ektemann Cecil, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Jeg kunne ikke tro det når Jennifer ble truffet, hun bare sank ned på kne. Hun fikk to sting, og det var ganske mye blod, sier han.

63-åringen blødde kraftig, men skal ikke være alvorlig skadet. Hun kostet til og med på seg et smil da Tiger kom bort for å unnskylde seg etter uhellet.

- Hun ligger i ro, men håper å komme tilbake for å se litt mer golf. Vi prøver å få Tiger til å signere ballen, hun gjorde ham jo en tjeneste ved å heade den inn på banen igjen, gliser Cecil.

63-åringen fikk umiddelbart behandling på stedet, men måtte transporteres vekk fra banen i bandasjer.

- Jeg fikk en klump i magen, det var blod overalt. Jeg skjønner ikke hvordan hun fikk seg til å smile, sier Tiger Woods.

Tiger Woods jager sin tredje strake seier i British Open, men det er spanske Sergio Garcia som leder turneringen for øyeblikket, seks slag under par.

DRAMATISK: Det så stygt ut da den kvinnelige tilskueren gikk i bakken, men hun skal ikke være alvorlig skadet. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX
DRAMATISK: Det så stygt ut da den kvinnelige tilskueren gikk i bakken, men hun skal ikke være alvorlig skadet. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX Vis mer
Tiger: - Jeg fikk en klump i magen
Tiger: - Jeg fikk en klump i magen
BLODIG SOUVENIR: Den skadde tilskueren ble kjørt bort fra banen - med golfballen i hånden.