JOBBER MED SVINGTRENER: Tiger Woods er tilbake i trening, noe som setter fart i ryktene om at et comeback er like rundt hjørnet. Foto:  REUTERS/Sam Greenwood/Pool
JOBBER MED SVINGTRENER: Tiger Woods er tilbake i trening, noe som setter fart i ryktene om at et comeback er like rundt hjørnet. Foto: REUTERS/Sam Greenwood/PoolVis mer

- Tiger er like god som før

Comeback kan være nært forestående.

|||

Tiger Woods jobber med svingtrener Hank Haney, forteller flere medier. Det har satt fart i ryktene om at et comeback er nært forestående.

Internettsidene Golf Channel og Golf Digest skriver at Woods var på en bane i Florida gjennom hele helgen sammen med trener Haney, og det tolket ekspertene slik at et comeback ikke er så langt unna.

- Det skal bli spennende og interessant å se hvordan han spiller, men vel så spennende å se hvordan han takler den situasjonen han er kommet opp i, sier briten Rory McIlroy.

- Jeg tror nok de fleste er interessert i å få ham tilbake på banen, og de rapportene jeg har fått tyder på at han er like god som tidligere, sier McIlroy.

Woods sa selv at han skulle ta en midlertidig pause fra golfen i desember i fjor. Etter det har han uttalt seg offentlig bare en eneste gang, og da var det ikke snakk om noe comeback, i hvert fall ikke fra Tiger Woods side.

Årets første majorturnering er Masters i Augusta 8. april. Dersom Woods har tanker om å stille der, kommer han trolig til å velge en oppvarmingsturnering i mars for å komme i form, mener ekspertene.

(NTB)