Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger fikk bot for dommer-kommentar

I PGA-touren er kritikk ulovlig.

RIGIDE REGLER: Tiger Woods' bot for kritikk under en PGA-turnering ble lekket. For til og med bøter holdes hemmelig i PGA. Foto: REUTERS/Jeff Haynes
RIGIDE REGLER: Tiger Woods' bot for kritikk under en PGA-turnering ble lekket. For til og med bøter holdes hemmelig i PGA. Foto: REUTERS/Jeff Haynes Vis mer

Golfstjernen Tiger Woods vil bli bøtelagt etter å ha kritisert en PGA-dommer.

Søndag sikret Woods karrierens 70. PGA Tour-seier i Ohio etter at hans irske rival Padraig Harrington feilet stygt mot slutten av siste runde.

I seiersintervjuet greide ikke amerikaneren å holde tilbake det han mente var urett og kritiserte sjefsdommer John Paramor.

Woods og Harrington ble satt under tidspress ved 16. hull (par fem). Superstjernen mente det førte til at Harrington måtte forhaste seg på tre vanskelige slag, som førte til tre bogeys og tapt ledelse.

- Som jeg fortalt «Paddy»: Det er synd at John sto i veien for en bra kamp. Jeg tror ikke «Paddy» hadde slått som han gjorde om han hadde fått den tiden han trengte, sa Woods.

Han endte til slutt fire slag foran Harrington.

Ifølge PGA-lovverket er det ikke lov til å kritisere golfturneringen, sponsorer, spillere eller arrangører overfor media. En anonym talsmann bekreftet mandag at Woods vil bli straffet med bøter for sine uttalelser.

(NTB-AP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling