Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger frykter bare bunkerne

Golfvidunderet Tiger Woods (24) slår seg på nytt inn i historiebøkene med seier i The Open i helga. Men amerikaneren frykter bunkerne på St. Andrews i Skottland: - De var mye dypere enn jeg husket, sier Woods.

Tiger Woods har skrevet mye golfhistorie i sitt unge liv. I helga kan han skrive et nytt gullkantet kapittel: Woods kan bli den yngste golfspilleren som har vunnet alle de fire Major-turneringene. Legenden Jack Nicklaus var 26 da han gjorde det samme. Søndag får vi svaret på om Woods klarer den prestasjonen i en alder av 24.

Woods er storfavoritt i Skottland etter at han vant med 15 slag i US Open.

- Å fullføre slam'en i golfens hjemland vil være veldig spesielt, sier Woods. Og til dem som håper på sviktende Tiger-form:

- Jeg føler meg i like godt slag som da jeg vant US Open.

Ut i dag

Men når Woods slår seg ut i formiddag, får slam være slam.

- Den er det siste jeg kommer til å tenke på. Hvis alt går som jeg tror og håper, får jeg sjansen til å fullføre slam'en en eller annen gang, sier Woods.

De fleste tror det skjer allerede på søndag.

- Han er spilleren vi alle må slå. Hans prestasjon i US Open var helt utrolig, sier konkurrenten Colin Montgomerie.

Åpen konkurranse

Sjøl mener Eldrick «Tiger» Woods at St. Andrews-banen er en trussel mot hans mulighet til å bli historisk. Og særlig frykter han bunkerne:

- De var mye dypere enn jeg husket. Vi kommer til å få se noen interessante slag her, sier Woods. Amerikaneren mener de vanskelige forholdene gjør at turneringa The Open lever opp til navnet.

- Det er helt åpent. Det er mange tittelvinnere her - det handler om hva man gjør på de fire rundene og ingenting annet. Men fra i dag gir jeg blaffen i hva de andre gjør. De må ta seg av det de skal gjøre, og jeg får gjøre det jeg skal, sier Woods.

TRENING: Amerikaneren Tiger Woods kan bli historisk i helga. Her tar Woods fram driveren på 18. hull på den siste treningsrunden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media