Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tiger funnet uten sko på beina

Florida-politiet vurderer å be om helseopplysninger fra sykehuset.

BEVISSTLØS I SEKS MINUTTER: Et vitne forteller at golfstjernen, her sammen med kona Elin, ble funnet uten sko på beina etter ulykken. Foto: REUTERS/Shaun Best/
BEVISSTLØS I SEKS MINUTTER: Et vitne forteller at golfstjernen, her sammen med kona Elin, ble funnet uten sko på beina etter ulykken. Foto: REUTERS/Shaun Best/ Vis mer

||| (Dagbladet): Det har gått drøyt fire dager siden Tiger Woods krasjet bilen sin i en brannhydrant, før SUV-en hans endte i et tre på nabotomta.

Golfstjernen har nektet å si et ord om bakgrunnen for ulykken, men nå begynner enkelte detaljer å lekke ut.

Florida-avisa Orlando Sentinel har fått kontakt med et vitne til ulykken i snobbestrøket Windermere, den anonyme kilden forteller at Woods var bevisstløs i minst seks minutter etter kollisjonen.

Vitnet sier også at 33-åringen ikke hadde på seg sko da svenske Elin Nordegren dro sin mann ut av vraket på plenen.

Woods skal ha fått et kraftig slag mot brystbeinet av første politimann på ulykkesstedet, uten at han lyktes å få liv i den bevisstløse golfmilliardæren. Personen som gir detaljene til avisa ønsker ikke sitt navn på trykk fordi etterforskningen fortsatt er i gang.

Blodprøver
Politiet har prøvd å avhøre Woods tre ganger etter at han krasjet og ble sykehusinnlagt natt til fredag. Alle gangene har politioffiserene blitt avvist av Woods-teamet.

Nå vurderer Florida-politiet å innhente Tigers helseopplysninger fra sykehuset som fikk stjernen til behandling, det kan være snakk om sjekk av blant annet blodprøver ved innleggelsen.

- Vi har ikke bedt om opplysningene, men det er en mulighet vi har, sier Kim Montes i Florida-politiet til avisa.

Woods har sendt ut flere pressemeldinger fra sin egen hjemmeside. Søndag reinvasket han kona Elin for beskyldningene om at hun hadde overfalt ham.

I går fortalte han at det ikke blir noe spill i hans egen turnering i California, på grunn av skadene han pådro seg bak rattet nattestid.

- Jeg er ekstremt skuffet, sa Tiger om det.

Det han ikke sier noe om er hvorfor han absolutt skulle ut og kjøre kl. 02.30 om natta. Han må ikke heller, det slår Woods-advokat Mark Neja fast med loven i hånd.
 
Rykteflommen fortsetter
Slikt får uansett fart på ryktene, og det vanligvis velinformerte kjendisnettstedet TMZ har de siste dagene lagt ut en rekke saker om krasjet og omstendighetene i forkant.

SIRKUS: Amerikanske tv-stasjoner har innlosjer seg utenfor Windmore med master og lys, i påvente av aktivitet hjemme hos Woods. Foto: Gerardo Mora/Getty Images/AFP
SIRKUS: Amerikanske tv-stasjoner har innlosjer seg utenfor Windmore med master og lys, i påvente av aktivitet hjemme hos Woods. Foto: Gerardo Mora/Getty Images/AFP Vis mer

Ifølge Monte i Florida-politiet har TMZ kommet med en rekke feilaktige opplysninger.

- Selv om media har rapportert det, har Florida Highway Patrol ikke kommentert noen detaljer i etterforskningen rundt Tiger Woods-ulykken, verken medisinsk informasjon eller andre detaljer som etterforskes, sier Monte.

HER KRASJET HAN: Woods sin ferd fra luksusvillaen i Windermere var over etter bare noen titalls meter. Foto: AP/Gourav Mukherjee
HER KRASJET HAN: Woods sin ferd fra luksusvillaen i Windermere var over etter bare noen titalls meter. Foto: AP/Gourav Mukherjee Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media