TILBAKE: Tiger Woods har ligget lavt siden utroskapsavsløringene eksploderte. Nå er golfikonet klar for comeback. Foto:  AP Photo/Chris O'Meara, File
TILBAKE: Tiger Woods har ligget lavt siden utroskapsavsløringene eksploderte. Nå er golfikonet klar for comeback. Foto: AP Photo/Chris O'Meara, FileVis mer

Tiger gjør comeback!

Etter fire måneders fravær.

||| (Dagbladet): 15. november 2009 var siste gang Tiger Woods deltok i en golfturnering, da han gikk til topps i Australian Masters.

To uker senere krasjet han bilen sin inn i en brannhydrant og deretter et tre under mystiske omstendigheter - noe som var opptakten til en serie av utroskapsavsløringer.

I dag, over fire måneder etter, annonserer verdens beste golfspiller at han er klar for å gjøre comeback.

Sky News melder at Woods vil delta i Masters i Augusta, som starter 8. april og er én av fire majorturneringer.

- Jeg har alltid vært spesielt opptatt av majorturneringene, og som en profesjonell føler jeg Augusta er det rette stedet for meg, selv om det er en stund siden sist jeg var i aksjon, sier Woods i en uttalelse ifølge PA. 

Tiden han har vært borte fra golfsirkuset har han blant annet brukt på terapi ved en sexavvenningsklinikk. Midt under OL i februar snakket han også ut om utroskapsskandalene som er blitt referert verden rundt.

- Jeg tenkte at jeg hadde jobbet så hardt at jeg fortjente det. Jeg hadde penger og berømmelse, og synes jeg kunne tillate meg å omgå reglene, var noe av det Woods sa i sitt møte med pressen.

I dag opplyser han at han fortsatt skal gå i terapi.

- Jeg har vært gjennom nesten to måneder med terapi, som har vært en tålmodighetsprøve, og skal fortsette med behandlingen. Selv om jeg nå gjør comeback, gjenstår mye arbeid på det personlige planet, erkjenner han.