Tiger har én sjanse igjen til å redde æren

Står uten seier i 2010.

SEIERSLØS: Tiger Woods endte på fjerdeplass i Australian Masters etter en sterk avslutning. Nå har han bare en sjanse igjen til å sikre seg en seier i 2010. Foto:   AFP PHOTO/William WEST
SEIERSLØS: Tiger Woods endte på fjerdeplass i Australian Masters etter en sterk avslutning. Nå har han bare en sjanse igjen til å sikre seg en seier i 2010. Foto: AFP PHOTO/William WESTVis mer

Tiger Woods endte på en litt skuffende fjerdeplass i Australian Masters, og nå har han bare en sjanse igjen til å sikre seg en seier i 2010.

Den tidligere verdenseneren har vunnet 14 majorturneringer i karrieren. Det er totalt blitt 95 turneringsseirer på ham, men i år har ikke Woods stått på toppen av seierspallen en eneste gang.

Men han viste i Melbourne søndag at han ikke har glemt gamle takter, for to eagles og to birdier på de seks siste hullene av Masters-turneringen i Australia, gjorde at han rykket fram på resultatlisten og endte bare tre slag bak Stuart Appleby, som vant turneringen.

- Nå skal jeg ta meg to ukers fri fra konkurranser, og så er det World Challenge-turneringen. Det blir den siste turneringen min i år, så jeg er ganske spent, sa Tiger Woods etter helgens turnering.

(NTB)